Noua conducere a PD-L Constanța a fost validată, ieri, de liderii centrali

1891
Membrii Biroului Permanent Național al PD-L au validat ieri componența noului Birou Permanent Județean Constanța. Este vorba despre propunerile înaintate la centru de către Ion Popescu, cel care în urmă cu o săptămână a fost desemnat de Elena Udrea, secretar executiv al partidului, să propună o nouă echipă de conducere la malul mării. Potrivit declarațiilor Elenei Udrea, membrii BPN l-au validat pe Ion Popescu în calitatea de lider interimar și noua echipă propusă de acesta. Așa cum a menționat Udrea, Popescu a avut libertatea de a alege alături de cine vrea să muncească în continuare. Udrea a mai adăugat că în noul Birou Permanent Județean se regăsesc "primari care au obținut rezultate bune în alegeri, oameni care au muncit în campanie și au fost oprite și locuri pentru oameni noi pe care vrem să îi atragem în partid și pentru cei care vor munci în viitoarea campanie electorală".
Componența noului Birou Permanent Județean, așa cum a fost aprobată de către liderii de la București, este următoarea: Ion Popescu, președinte, Mircea Iustian și Gheorghiță Adrian – prim-vicepreședinți. Pentru funcțiile de vicepreședinți au fost nominalizați următorii: Dumitru Bocai (primar Ovidiu), Florin Mitroi (primar Valu lui Traian), Mugur Viorel Mitrana (primar 23 August), Vasilică Delicoti (primar Poarta Albă), George Cojocaru (primar Murfatlar), Tudorel Calapod, Gigi Chiru, Zanfir Iorguș, Ionel Manafu, Gheorghe Sutu, Florian Constantin, Gheorghiță Corbu, Ion Toanchină, Iancu Stavrositu, Marian Mitrea, Paul Brânză și senatorul Dorel Constantin Onaca. Secretari executivi ai partidului vor fi Sadan Mamut, Petrică Georgescu, Cristian Tănase, secretar ge-neral - Senol Zevri și secretar general adjunct Elena Ivănescu.
Ion Popescu l-a propus pentru funcția de președinte interimar al BPL Constanța pe consilierul județean Florian Constantin.
Elena Udrea se va afla cel mai probabil la proxima ședință a BPJ la Constanța pentru a cunoaște noua echipă, dar și pentru a organiza conducerea de la municipiu. Elena Udrea a declarat pentru "Cuget liber" că desemnarea viitoarei conduceri interimare de la organizația municipală Constanța a PD-L se va face în urma discuțiilor cu membrii organizației și ținând cont de opiniile lor. Este știut faptul că la recenta descindere a liderului PD-L la Constanța, au fost voci din interiorul organizației municipale care și-au exprimat nemulțumirea vizavi de impunerea unei noi conduceri fără a fi consultați în prealabil.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0624 secunde