Liberalul Mihai Voicu a demisionat din funcția de secretar al Camerei Deputaților

181
Liberalul Mihai Voicu a demisionat din funcția de secretar al Camerei Deputaților - 1344849702mihaivoicu-1345018039.jpg

Articole de la același autor

Deputatul PNL Mihai Voicu a anunțat că a demisionat din funcția de secretar al Camerei Deputaților după ce a participat aproximativ cinci minute la ședința Biroului permanent al acestui for legislativ în care se discuta situația fostului ministru al administrației, Victor Paul Dobre.
"Participarea mea la ședință a fost foarte scurtă, de fapt nici nu am participat, pentru că articolul 196 al 2 din Regulamentul Camerei Deputaților prevede că deputații care sunt și membri ai Guvernului nu pot ocupa și funcții în Biroul Permanent al Camerei. Pentru a respecta Regulamentul mi-am înaintat demisia din funcția de secretar la Camerei înainte de începerea ședinței și nici nu particip la ședință", a declarat Mihai Voicu, la Palatul Parlamentului.
El a mai spus că dorit ca totul să fie "corect și regulamentar".
Mihai Voicu a mai spus că Biroul Permanent va avea și fără el cvorumul necesar de lucru.
Potrivit Agerpres, un alt secretar al Camerei Deputaților urmează să fie desemnat odată cu începutul sesiunii parlamentare de la 1 septembrie.
La începutul lunii august Mihai Alexandru Voicu a fost desemnat de premierul Victor Ponta ministru delegat pentru Mediul de Afaceri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2995 secunde