Liberalul Sorin Andrei este noul viceprimar al Mangaliei

1557

Articole de la același autor

Casa de Cultură din Mangalia a fost luată din nou cu asalt vineri după-amiază, mangalioții participând la o nouă ședință ordinară a Consiliului Local Mangalia, convocată de către edilul Mihai Claudiu Tusac pentru ora 16.00.
Reprezentantul Forței Democrate în consiliu, Constantin Filimon, și liderul PRM Mangalia, Ion Anghel, au decis să părăsească sala de ședințe nemulțumiți de faptul că președintele de ședință nu i-a oferit posibilitatea lui Filimon de a lua cuvântul în debutul întrunirii.
Unul dintre cele mai importante proiecte înscrise pe ordinea de zi a fost cel privind alegerea unui nou viceprimar în locul conservatorului Ion Mincă. Liderul liberalilor din Mangalia, consilierul Sorin Andrei, a fost preferat de 12 consilieri, în timp ce patru aleși au votat "împotrivă".
Sorin Andrei a declarat că își dorește deblocarea administrației locale și promovarea unui număr cât mai mare de proiecte în beneficiul locuitorilor din Mangalia. El a făcut și un apel către colegii săi din consiliu pentru a ajunge cu toții la un numitor comun și a reuși cu adevărat deblocarea actului administrativ. "Îmi doresc să dăm o altă față administrației publice locale din Mangalia. Acum, primul obiectiv este identificarea tuturor proiectelor care nu au ajuns să fie dezbătute în plen. Pentru aceasta, am nevoie și de sprijinul colegilor de la toate celelalte partide. Nu vreau decât să funcționeze administrația și voi dovedi că se poate acest lucru", a mai spus ferm el.
De asemenea, aleșii au fost de acord și cu validarea mandatului de consilier pentru liberalul Lucian Vișa.

Încă un pas spre excludere
În opinia liderului grupului PDL, Paul Foleanu, s-a format o nouă majoritate PSD-PNL în Consiliul Local Mangalia. "Sper ca lucrurile să meargă mai bine. Noi vom rămâne în opoziție și vom continua să tragem semnale de alarmă ori de câte ori vor apărea probleme", a declarat el.
Totodată, Paul Foleanu a precizat că democrat-liberalii care au votat și de data aceasta alături de PSD vor fi propuși spre excludere. Este vorba despre Ioan Negrea și Dănuț Moldovanu care l-au încadrat strategic și pe Marian Crăciun, cei trei apropiindu-se din ce în ce mai mult de PSD. Paul Foleanu a mai afirmat că există posibilitatea ca Biroul Politic Local să se întrunească în această seară într-o ședință de urgență și să propună Consiliului de Coordonare Local excluderea lor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4846 secunde