Licitație la Primăria Constanța

501
Licitație la Primăria Constanța - primariaconstanta100-1346693041.jpg

Articole de la același autor

Administrația municipală a lansat un anunț de licitație publică în sistem SEAP privind contractarea unor servicii pentru buna funcționare a tehnicii de calcul din Primăria Constanța. Potrivit caietului de sarcini, firma contractată în urma acestei licitații va trebui să se ocupe de efectuarea operațiilor de întreținere, curățare, reparații, upgrade și furnizarea pieselor de schimb necesare reparațiilor.

Acțiunea va viza toată tehnica de calcul din primărie, făcând referire aici la calculatoare, imprimante, copiatoare, fax-uri și echipamente de rețea. Pretenția reprezentanților primăriei este ca la sfârșitul fiecărei luni, compania câștigătoare să întocmească un proces verbal cumulativ al tuturor operațiunilor efectuate în luna respectivă, pe baza căruia să se facă decontarea. De asemenea, firma care va desfășura aceste servicii trebuie să se deplaseze în locația indicată de beneficiar în maxim patru ore de la primirea sesizării pentru a constata defecțiunea semnalată. Echipamentele ridicate vor fi returnate beneficiarului în termen de maxim 24 de ore. În cazul în care aparatul în cauză nu mai poate fi reparat, prestatorul va anunța beneficiarul în maxim 24 de ore. Dacă repararea echipamentului necesită intervenții în laborator și durează mai mult de trei zile, acesta va fi înlocuit cu unul identic sau compatibil, pe o perioadă nu mai lungă de 40 de zile. Pe perioada în care echipamentul defect este în reparație, nu se va percepe chirie pentru utilizarea celui care-l înlocuiește. În plus, se menționează în caietul de sarcini, garanția pentru lucrările de reparații va fi de 90 de zile. Pentru aceste servicii, administrația locală va scoate "din buzunar" aproximativ 320.000 de lei.
Reprezentanții firmelor de profil care vor să participe la această licitație își pot depune oferta până pe 12 septembrie, ora 10.00.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 August 2012
Stire din Social : Licitație RAJA, cu public
Pagina a fost generata in 1.0601 secunde