CJC cumpără echipament pentru secția de Pediatrie a Spitalului Județean, în leasing

318
CJC cumpără echipament pentru secția de Pediatrie a Spitalului Județean, în leasing - salon85390000-1346261940.jpg

Articole de la același autor

Conducerea administrației județene a lansat un anunț de licitație prin care anunță că dorește să achiziționeze în leasing operațional o serie de echipamente necesare bunei funcționări a Secției de Chirurgie și Ortopedie Pediatrică și a celei de Pediatrie, ambele din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Inițiativa a fost aprobată prin Hotărârea de Consiliu nr. 174, votată în cadrul ședinței din 7 mai 2012. Aceasta are o valoare totală de 5 milioane de euro, iar de acești bani administrația județeană va cumpăra echipamente medicale și imagistică, dotări medicale pentru ortopedie pediatrică, precum și aparatură specifică unei secții de pediatrie.


Astfel, pentru modernizarea celor două secții, spitalul urmează a fi dotat cu: mese și lămpi speciale pentru operație, aparate de anestezie, defibrilatoare, truse de chirurgie laparoscopică, un ecograf multi-disciplinar, videolaringeoscop, precum și alte aparate, ustensile și piese de mobilier.


Firmele interesate să își depună oferta, trebuie să știe că licitația va avea loc pe 18 octombrie, ora 12.00. Potrivit fișei de
date, atașată anunțului, contractul încheiat cu firma ce va furniza echipamentele în leasing se va desfășura pe o perioadă de 132 de luni.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 August 2012
Stire din Social : Licitație RAJA, cu public
Pagina a fost generata in 0.4518 secunde