Liderii USL vin pe 29 noiembrie la Constanța

558
13

Articole de la același autor

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că liderii USL au pus la punct calendarul acțiunilor comune pentru campania electorală, precizând că Ziua Națională va fi petrecută în București.


"Avem stabilite, în vederea acestei campanii electorale, o serie de acțiuni comune, acțiuni la care co-președinții, liderii centrali ai partidelor din Uniunea Social Liberală vor participa împreună și vă pot furniza câteva date de ca-lendar care au fost decise definitiv: 15 noiembrie la București, 16-17 noiembrie în Ardeal - Cluj, Mureș, Bistrița, 23-24 noiembrie în Moldova - Iași, Botoșani, Suceava, Neamț, 29 noiembrie - Dobrogea, 30 noiembrie - în Banat, 1 decembrie, Ziua Națională a României, vom fi împreună în București, și 6 decembrie în Oltenia", a spus președintele PNL. 

Crin Antonescu a mai susținut că în afara acestor acțiuni, unde liderii USL vor participa împreună, sunt și alte acțiuni electorale separate.

"Între timp se desfășoară, după un calendar detaliat, toate acțiunile colegilor noștri din teritoriu, propriile noastre acțiuni în colegiile în care candidăm", a mai afirmat președintele PNL.


Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
bobo
13 noiembrie 2012
plagiatorul de ponta

sa vina in Dobrogea in perioada sesiunii de iarna a examenelor, poate ii ajuta pe studentii, masteranzii si doctoranzii din zona...

sindbad
13 noiembrie 2012
puiu' si brelocu"

Nu mai avem sanse de scapare... natiunea VREA USL! Nu uitati anii '90, cand, oamenii de altfel normali si respectabili, afirmau si credeau sincer ca Ion Ratiu vrea sa vanda Ardealul, m-ai avea si papion! auzi domne'!... iar Radu Campeanu isi omorase nspe neveste in Franta, si "ei au mancat salam cu soia"...Oamenii credeau sincer in ele! Si au votat cu fostul secretar al PCR, tovarasul Iliescu. Ca nu ne vindem tara...Sa o fure tot ex-comunistii...Ce a urmat, e istorie. Istorie si prezent. Uitati-va ca la Constanta, fata de realele posibilitati, sunt cele mai putine joburi... Numai farmacii si amaneturi...Tinerii nu au sanse....daca nu "cumva au pe cineva sa-l bage ...p'ala primarie, la congaz, raja, regii de Stat... Exact la fel e si acum cu USL, dupa tot ce ne-a demostrat USL in aceste ultime luni. Cei mai mulți dintre noi nu bănuiesc că vor plăti din propriile buzunare pentru achitarea facturilor externe, tăiate în contul lor de "băieții veseli" care lansează candidați la deputăție. asa ca stati acasa... E vorba de lipsa crasa de inteligenta a acestui popor. SI asta e chestie genetica, n-ai ce sa-i faci.parerea mea...

Daniel
29 noiembrie 2012
afara cu ei

PDL = ciuma portocalie PDL = guvernare fanariota PDL = ciuma bubonica

clau33
29 noiembrie 2012
USL salvarea tarii

Cei din PDL - Au jefuit tara ca nimeni altii. Daca se credea ca nu mai sunt lucruri de furat in Romania, au demonstrat ei ca mai sunt.

Vlad Iosif
29 noiembrie 2012
....

USL si Forumul Democrat German. Ce poti sa votezi altceva? Poate UDMR daca esti ungur.

Roberto
29 noiembrie 2012
singura solutie

Sunt liberal convins, asa ca de voie de nevoie votez USL.

Dica
29 noiembrie 2012
UNICA SOLUTIE LOGICA

USL = Unica Solutie Logica

dorin
29 noiembrie 2012
USL!

din programul celor d ela USL se vede clar ca muncesc pentru fiecare vot! Liderii USL sunt singurii care fac atata efort pentru a merge direct in a-i convige pe cetateni ca merita sa li se acorde incredere!

Dorian86
30 noiembrie 2012
parerea mea

USL se implica in rezolvarea problemelor romanilor,acestia observa si si-au dat seama ca singura lor sansa este ca pe 9 decembrie sa voteze cu USL daca vor ca Romania sa fie salvata de sub tutela lui Traian Basescu.

sergiu
30 noiembrie 2012
USL

Votam pentru libertate, pentru respect, pentru sanatate, pentru o viata mai buna. Votez USL!

Răspuns la: puiu' si brelocu"
Adăugat de : sindbad, 13 noiembrie 2012
Nu mai avem sanse de scapare... natiunea VREA USL! Nu uitati anii '90, cand, oamenii de altfel normali si respectabili, afirmau si credeau sincer...
13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2718 secunde