LISTA MINIȘTRILOR care vor pleca la REMANIEREA DE PRIMĂVARĂ

99
LISTA MINIȘTRILOR care vor pleca la REMANIEREA DE PRIMĂVARĂ - camera13364828491368013175138605-1390481503.jpg
Guvernul va fi remaniat, o serie de miniștri urmând a fi retrași din cauza activității șterse de la ministere, din cauza problemelor de imagine sau pentru a li se permite să candideze la europarlamentare, au anunțat, pentru gândul, surse din PSD și PNL.


Pentru întărirea echipei guvernamentale, conducerea PNL pregătește o remaniere mai amplă, numele vehiculate pentru a-și pierde portofoliul fiind cele ale ministrului de Interne, Radu Stroe și ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu.


Radu Stroe și-a prezentat în această după amiază demisia din funcția de ministru de Interne, după ce președintele PNL i-a solicitat să-și prezinte demisia.


Și în tabăra social-democraților se pregătește în aceste zile remanierea de primăvară, primul post vizat fiind cel al ministrului Dan Nica. Acesta urmează să se afle pe lista PSD pentru europarlamentare. Și numele ministrului Rovanei Plumb a fost vehiculat pentru a se afla pe lista social-democraților pentru Parlamentul European, au precizat surse social democrate pentru gândul.


Un alt posibil remaniabil din tabăra PSD este ministrul Apărării, Mircea Dușa. Dacă acesta este înlocuit, postul urmează să-i revină vicepremierului Gabriel Oprea, au explicat surse PSD pentru gândul.










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4254 secunde