LIVE TEXT / Aleşii locali din Constanţa, convocaţi ACUM în şedinţă extraordinară de către primarul Vergil Chiţac

356
LIVE TEXT / Aleşii locali din Constanţa, convocaţi ACUM în şedinţă extraordinară de către primarul Vergil Chiţac - fondsedintaacl-1661767291.jpg
Primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, i-a convocat în şedinţă extraordinară pe consilierii locali din Constanţa, astăzi, 29 august. Pe ordinea de zi se află 2 proiecte care urmează să fie dezbătute şi apoi votate de cotre consilieri. La şedinţă sunt prezenţi 23 de consilieri din 27, deci există cvorum.


1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2022;

iniţiator: primar Vergil Chițac

- avizul Comisiei de specialitate nr. 1
Dumitru Caragheorghe: "Vreau sa atrag atenţia asupra lipsei de predictibilitate a Primăriei în ceea ce înseamnă rectificare bugetară. Acest proiect nu trebuia să fie inclus pe ordinea de zi a unei şedinţe extraordinare, ci mai degrabă pe ordinea de zi a unei şedinţe ordinare. Doar aşa putem să avem discuţii cum trebuie pe marginea acestui buget. Consiliul Local este desconsiderat. În cadrul comisiei nr. 1 am pus întrebarea când a fost ultima rectificare bugetară pentru termoficare şi mi s-a răspuns într-un mod mincinos că a fost pe 27 iulie şi ea defapt a fost făcută pe 4 august".
Proiectul a fost adoptat cu 16 voturi pentru şi 7 abţineri.

2. Proiect de hotărâre privind acordarea unui împrumut temporar din bugetul local al municipiului Constanța către societatea Termoficare Constanța SRL.

inițiator: primar Vergil Chițac

- aviz Comisia de specialitate nr. 1
Proiectul a fost adoptat cu 22 de votui şi o abţinere.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5742 secunde