Liviu Dragnea, noul Ministru al Administrației și Internelor

438

Articole de la același autor

În cadrul Comitetului Executiv Național al PSD, de ieri, social-democrații au aprobat cu unanimitate de voturi propunerea de a-l promova pe Liviu Dragnea la conducerea Ministerului Administrației și Internelor.
Președinte al Consiliului Județean Teleorman și vicepreședinte PSD, Liviu Dragnea este recunoscut drept unul dintre cei influenți lideri din teritoriu. La Constanța s-a remarcat în primăvara lui 2006, când a avut loc reconstituirea Consiliului Județean, în urma dizolvării celui dintâi prin hotărâre judecătorească. În aprilie 2006, Dragnea i-a susținut atunci pe consilierii PSD, luând efectiv parte la ședință.
Au urmat o serie de întâlniri ale pesediștilor, mai ales în timpul sezonului estival, când Liviu Dragnea a fost nelipsit și și-a consolidat și autoritatea în rândul partidului.

Și s-a mișcat
Ultima prezență remarcabilă și remarcată a lui Dragnea la Constanța a fost în septembrie 2008. Participarea lui Dragnea la "Școala de pregătire politică a tineretului social-democrat" a fost încununată de declarația care i-a adus un plus de publicitate negativă celui considerat și unul dintre cei mai influenți lideri zonali ai PSD.
Întrebat ce viitor are în politică cea care avea să câștige concursul de miss organizat la finalul evenimentului tineretului social-democrat, Liviu Dragnea a răspuns: "Depinde cum se mișcă…". "În ce sens?", s-a impus în-trebarea... Iar Liviu Dragnea a clarificat: "În toate sensurile".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0069 secunde