Liviu Dragnea: "Nu mă gândesc la suspendarea președintelui"

219
Liviu Dragnea:

Articole de la același autor

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat, ieri, că exclude varianta suspendării din funcție a președintelui Klaus Iohannis, menționând că va face tot ce îi stă în putință pentru a evita o criză politică în România.

"Nu m-am gândit la suspendare și nu vreau să mă gândesc la suspendare. Nu vreau să ajungem la suspendare. Voi face tot ce îmi stă în putință ca în România să fie stabilitate politică. Nici nu mă interesează că e Anul Centenar. La anul, România are președinția Consiliului Uniunii Europene", a afirmat Dragnea la România TV.

Liderul PSD susține că a aflat că reprezentanți ai unor organizații neguvernamentale, susținuți de reprezentanți ai Partidului Național Liberal și Uniunii Salvați România, vor să facă o plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă.

"Eu mă rog la Dumnezeu să nu se ajungă acolo. Eu cred că există o linie roșie peste care să nu se treacă. S-a trecut când era Victor Ponta prim-ministru. A fost suficient. Eu zic că trebuie să înțeleagă că au fost alegeri în România, este o majoritate solidă care guvernează și guvernează bine. Cine vrea să candideze la anul pentru prezidențiale să își ia voturi pe ceea ce face, nu atacând Guvernul și nu încercând să înlăture Guvernul României, ales în mod legitim", a adăugat Liviu Dragnea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1926 secunde