Liviu Dragnea vrea 16 vicepreședinți aleși la Congresul PSD din 10 Martie

266
3
Liviu Dragnea vrea 16 vicepreședinți aleși la Congresul PSD din 10 Martie - liviudragnea-1520264654.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, că obiectivul principal al Congresului partidului, care va avea loc la data de 10 Martie, vizează adoptarea unui document care să cuprindă și un plan de dezvoltare pe termen lung a României.

"Am avut o discuție cu colegii, ieri și azi. Am spus de la Comitetul Executiv în care am solicitat să se organizeze Congres că obiectivul principal este de a adopta un document care să cuprindă și un plan de dezvoltare pe termen lung a României. Și, dacă vom găsi o formă prin care structura Biroului Politic să fie altfel realizată, atunci voi susține organizarea de alegeri", a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că dorește o repartizare echilibrată a conducerii PSD în toată țara.

"Doresc o repartizare echilibrată a conducerii PSD în toată țara. Mai exact, 16 vicepreședinți. Și să realizăm paritatea în ceea ce privește bărbații și femeile - opt vicepreședinți bărbați și opt vicepreședinți femei. Țara are nevoie de o abordare echilibrată, iar susținerea pentru femei nu este un moft", a spus liderul PSD, punctând că mandatul său la conducerea partidului nu trebuie prelungit, el fiind în termen.

Totuși, Dragnea a precizat că va cere și un vot de reconfirmare în funcția de președinte PSD.

"Asistăm de o perioadă bună de timp la dezbateri în societatea românească care este plină de turbulențe, dezbateri în domeniul justiției, fiscalității, educației și PSD trebuie să aibă o poziție bine definită. Vreau să redefinim și să relansăm programul de guvernare. Vreau să eliberăm societatea românească de presiuni nedemocratice și ilegitime. Vreau să angajăm PSD în cel mai ambițios program de dezvoltare din istoria României. Principalul motiv pentru care vreau să fac acest Congres este că este cadrul cel mai bun ca și cei care au făcut și transmis scrisori să vină să le dezvolte", a mai explicat Liviu Dragnea.

În altă ordine de idei, până ieri, cei care și-au anunțat candidaturile pentru funcții de conducere la Congresul PSD sunt liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, și secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ștefănescu. De asemenea, primarul general al capitalei, Gabriela Firea, a susținut că, dacă va fi recomandată de către Organizația de femei a PSD pentru o funcție de conducere, va candida la un post de vicepreședinte.

Comentează știrea

Ciocoii
6 martie 2018
Noi

PSD.. Dragnea. O piesa de Goldoni rescrisa cu personaje exclusiv romani. Militieni.

Agentul
6 martie 2018
Terrmic

Ingenios.. Si toti si toate cele alese sa fie persoane agreabile precum Viorica Dancila. Alexandrina Gainusa. Cam mic merluciu'.. doar 15 cm.. Si toate astea pentru cel mai ambitios program din istoria Romaniei. Ceasca avea pata pe englezi, planificase sa ii ajunga din urma si sa-i si depaseasca, daca se poate, to'a'ăși !.. N-a putut. Visul lui de aur abia acum are sanse sa se desavarseasca. .. Ceasca n-a putut. El nici nu avea pretini la Fortaleza..

Femei "mitraliate"
6 martie 2018
In Parlament si nu numai acolo

Daca Dragnea nu ar fece spectacol de ochii lumii poate m-ar vraji dansul piticilor din PSD.Numai ca acest partid de rahat respecta femeia,este adevarat,dar cu conditia sa fie o femeie peseidista.Sa ne amintim ce parere au despre femei si alti membri marcanti din partid.1)-Ilustrul Nicolae Bacalbasa la tribuna Parlamentului catre Raluca Turcan inainte de a se preface ca i-a uitat numele :"....dai cu labele...vezi domnisoara ca faci fractura..."(au urmat gesturi obsece cu degetul mijlociu).Dragnea a tacut. 2)-Senatorul Serban Nicolae(biciul lui Dragnea) catre deputata Cosette Chichirau:"....penala este ma-ta de te-a facut asa nesimtita..."-Dragnea a tacut.3)-Mircea Badea(sustinator infocat al PSD-ului,trompeta lui Dragnea ): ..."sunt mult prea inteligent ca să dialoghez cu d-na Brandl..." Si nu in ultimul rand sa ne amintim de eternul Radu Mazare,modelul lui Dragnea,care umbla prin Mamaia insotit de 12 fete "virgine" pe post de trofee.Mazare,modelul lui Dragnea a respectat asa de mult femeia incat cele 12 "virgine" mergeau in spatele lui la 1 metru distanta pentru a nu-i estompa maretia lui de barbat fatal.Femeia in mintea lui Mazare a fost jucarica lui,a fost obiect de inventar in haremul lui ,a fost trofeu de vanatoare,a fost spectacol de circ.Vrajeala ! Dansul piticilor in PSD.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5624 secunde