PSD Constanța, susținere totală pentru Liviu Dragnea, la Congresul partidului

1194
6
PSD Constanța, susținere totală pentru Liviu Dragnea, la Congresul partidului - fondlansarecandidatipsd56-1518959436.jpg

Articole de la același autor

Membrii Biroului Permanent Județean al PSD Constanța s-au reunit, ieri, în cadrul unei ședințe, la Casa de Cultură din Constanța. 


Printre altele, s-a discutat și despre Congresul PSD ce urmează să aibă loc în luna martie dar și despre temele ce vor fi analizate în cadrul acelei întâlniri. 


În acest context, președintele PSD Constanța, Felix Stroe, a spus că social-democrații de la malul mării au decis să-l susțină necondiționat, mai departe, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, în funcția de președinte al partidului și, implicit, politicile promovate de acesta.


Decizia de susținere a lui Liviu Dragnea vine la scurt timp după ce, în urmă cu aproximativ o lună, PSD Constanța s-a poziționat în tabăra adversă lui Dragnea. Mai exact, PSD Constanța a transmis atunci vot de susținere pentru Guvernul Tudose. Decizia de la acel moment a "costat" organizația de la Constanța deoarece miniștri Felix Stroe și Mircea Titus Dobre nu s-au mai regăsit în noul Guvern Dăncilă. 


PSD se pregătește de un Congres extraordinar, în martie, în care Liviu Dragnea va cere să fie reconfirmat în funcția de președinte.


De altfel, chiar el a venit cu ideea convocării Congresului și i-a luat prin surprindere pe mulți colegi. La viitoarea reuniune, liderul social-democrat a anunțat că ar vrea ca PSD să își asume rolul de a "readuce instituțiile de forță în matca lor constituțională". 


"Trebuie să redefinim și să relansăm programul de guvernare. Vreau să eliberăm societatea românească de presiunile pe care le pun grupuri nedemocratice și ilegitime asupra instituțiilor democratice. Vreau să ne implicăm serios în democratizarea societății românești și a pune instituțiile de forță în matca lor strict constituțională", a spus Liviu Dragnea.


Liderul PSD a evitat, la acel moment, să rostească numele instituțiilor, însă a făcut trimitere directă la SRI, DNA, dar și la altele despre care a afirmat public, în ultima vreme, că își depășesc atribuțiile. Nu a vrut să vorbească însă despre șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, dar nici despre o eventuală propunere de schimbare a acesteia din funcție, venită de la ministrul Justiției Tudorel Toader.


Surse din partid spun că, deși a fost ales în mod democratic, la Congres, Liviu Dragnea vrea să testeze susținerea pe care o mai are în partid, după episoadele Grindeanu și Tudose.


Pe de altă parte, este posibil ca la întâlnirea din martie, anumite persoane cu funcții de conducere în partid să fie schimbate. Zilele trecute, Liviu Dragnea a tras un semnal de alarmă în ceea ce îl privește pe secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu care, în ultima perioadă, a avut mai multe ieșiri publice unde a făcut diverse declarații ce nu au fost tocmai pe placul președintelui Dragnea. 


"Domnul Codrin Ștefănescu vorbește cam mult, față de poziția pe care o are în partid. Cam mult și cam rău", a spus Liviu Dragnea. 


În altă ordine de idei, Liderul PSD a anunțat și că la reuniunea din martie nu va fi desemnat candidatul formațiunii la alegerile prezidențiale din 2019 pentru că "este prea devreme".


Comentează știrea

Sifon de Marea Neagra
19 februarie 2018
Nume de cod: DAN

Domnule Felix sau "Dan" ,așa cum te striga ofițerul de la Secu in 1972,nu-ti crapă soriciul de rusine când ieși în public și faci asemenea declarații?Bai nene, cine a lucrat cu securistii si a sprituit cu ei?Cine isi turna colegii prin anii ' 70 ?Cine tăia porcul cu Codlea si Maior pe la vila SRI-ului? Nu recunoști personajele?Tu si retardatul penal din Teleorman, voi care acum le cereți securistilor să stea în matca lor si ne vorbiti de drepturi si democratie.Daca venea Corina Crețu cu un asemenea discurs înțelegeam, ptr ca femeia n- a avut nicio treaba cu SRI-ul sau cu DNA-ul, dar tu care te- ai pupat cu "sistemul" încă de când aveai 17 ani, vi sa ne vorbesti despre democrație și corectitudine? Bai Felix, decât să ne spui bazaconii despre " democrație și servicii" , mai bine ti-ai cumpara un corset de oțel, ptr ca de la ultimul C-ex ai ramas fara coloana.Ai ajuns să-i lingi tarlicii teleormaneanului, de frica sa nu-ti pierzi scaunul.I- ai oferit Constanta pe tava japitei din Alexandria, in loc sa ai atitudine de om demn. Mai mult curaj au avut Cătălin Ivan sau Chirica de la Iași decât tine.Ei au avut curajul sa-l înfrunte pe ciocoiul penal din Alexandria,dar tu nu.Mare om ,mare caracter esti mister DAN, scuze Felix! PS.Ca sa ne intelegem , conform normelor UE, Dragnea este un penal,ptr ca este deja condamnat definitiv într-un dosar, iar Stroe Felix este un fost turnator.CNSAS a dovedit că dl.Stroe a turnat la Securitate de buna voie si nesilit de nimeni.Ca s-a a considerat că nu a facut politie politica, este partea a doua,dar ștampila de turnător tot i- a ramas pe frunte.

Daia
19 februarie 2018
Felix

La al !× lea congres dracnea reales pana aici a ajuns si ceausescu si dupa a fost eutanasiat

Miron
19 februarie 2018
Stroe

Mai Stroe tu esti cel mai mare Hot al Constantei,securistule tu vorbesti si iei apararea lui Dragnea,ai fugit repede la RAJA,Escrocule la transporturi nu mergea cu furatu.

MIHAI
19 februarie 2018
DRAGNEA VREA CONGRES

Suntem nevoiti sa credem ca singura cale, singura solutie pentru ca PSD sa dispara de pe scena poltica, este sa-l incurajam pe Dragnea si sa-l sprijinim. El a devenit simbolul omului care-si sapa singur groapa. Pentru ca hoitul pesedeului este inca prea mare. sa-l ajutam si noi la sapat pentru a face o groapa pe masura. Poate, ca dupa ce toate institutiile staului vor ajunge sa fie confectionate dupa chipul si asemanarea lui Dragnea si a complicilor sai, sa inteleaga si electoratul " de stanga " , faptul ca acest asa zis partid de demagogi si infractori nu se va lasa pana cand nu vo sterge Romania de pe harta. Nu gasim in vocabularul romanesc cuvinte care sa infiereze si sa condamne politica criminala dusa de aceasta adunatura denumita PSD. Dezastrul final este asigurat si de complicitatea si incapacitatea romanilor de a gasi solutia construirii unui partid care sa reprezinte cel putin valorile PNL condus de batranul I.C.Bratianu Cine crede ca mai devreme sau mai tarziu actualele asa zise partide de dreapa vor rezolva ceva se inseala. PNL-ul de astazi ramane devotat principiilor care l-au bagat in haznaua USL. Din punctul de vedere al lui Dragnea, " readucerea institutiilor in matca lor " inseamna desfiintarea acestora sau transformarea lor in filiale ale PSD. Dragnea a si inceput sa caute tapi ispasitori printre cei care pana acum l-au ling-usit. Ca de obicei, in discursul lui Dragnea nu gasim nicio referire la membrii din turma. Credem ca si ei au cam obosit, dovedit de faptul ca astazi protesteaza la sediul DNA si Cotroceni un grupuscul care nici nu stie de ce a plecat de acasa. Este normal. Post coitum, omnia tristae. S-ar mai putea intampla sa se adevereasca si o alta zicala: cand sarpele are dureri de cap, iese la Tel-drum. Dragnea convoaca un congres, la care ne asteptam sa vedem daca exsta ceva adevarat intr-o alta zicala romaneasca ; da-i doamne romanului mintea cea de pe urma.

okila
19 februarie 2018
felix

ha,ha,ha,ti-a dat o laba si acum il sustii NECONDITIONAT cotarla ce esti

Gigi
19 februarie 2018
Da !

PSD-ul este un cazan de cacat aflat in fierbere si avand o presiune extraordinara . Din clipa in clipa poate exploda si toate excrementele de hiene si sacali , pot fi improscate in toate partidele , in toate organismele sociale , in intreaga tara . Deci , sa nu dorim un asemenea final de drum pentru aceasta grupare mafiota . Va amintiti cum a disparut PCR-ul ? Va amintiti cum a disparut FSN-ul ? Ei bine , n-au disparut in neant , ci s-au transformat ! Uitati-va unde se afla panaramele din acele entitati politice de aceeasi factura si imi veti da dreptate !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9221 secunde