Loc de joacă amenajat de administraţia locală din comuna Mihail Kogălniceanu

186

Articole de la același autor

Comuna Mihail Kogălniceanu este unul dintre locurile în care administraţia locală are mare grijă de locuitorii săi.

Unul dintre proiectele de anvergură demarat de Primăria Mihail Kogălniceanu este amenajarea unui loc de joacă modern pentru copii, acolo unde micuţii se pot delecta şi se pot simţi liberi şi fericiţi în lumea lor.

Primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuţa Belu, a demonstrat în mai multe rânduri că are grijă de comunitatea pe care o administrează şi odată cu acest proiect a mai căpătat o bilă albă din partea cetăţenilor.

„Începând de vineri avem cel mai modern loc de joacă din Mihail Kogălniceanu. Un loc de joacă și recreere modern în care copiii petrec o mare parte din timpul liber. Aici ei au posibilitatea să petreacă un mod sănătos și activ de viață, fiind o alternativă eficientă de petrecere a timpului în aer liber şi nu în fața calculatorului sau telefonului. Un zâmbet pentru fiecare copil şi rugămintea de a prețui si păstra lucrurile frumoase pe care încercăm să le oferim lor, cele mai importante ființe din viaţa noastră. Vom continua cu amenajarea acestor locuri de joacă și în satele Piatra, Palazu Mic, Grup Social Ceres si Grup Social Sibioara”, au transmis reprezentanţii Primăriei Mihail Kogălniceanu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5318 secunde