Concurs Locuințe ANL pentru tinerii din Techirghiol

585

Articole de la același autor

Primarul localității Techirghiol, Adrian Stan, va fi prezent astăzi la București, la Agenția Națională pentru Locuințe în vederea depunerii documentației pentru încă două blocuri pentru tineri.
Potrivit edilului, în prezent, există deja în construcție un bloc de 28 de apartamente pentru tineri, pe sistemul de închiriere. Potrivit lui Stan, lucrarea ar trebui finalizată până la sfârșitul anului. În plus, primarul liberal și-a manifestat intenția de a obține sprijinul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Locuințelor pentru a ridica alte două blocuri pe același sistem. El nu a exclus nici varianta susținerii construcției celui de-al patrulea bloc, pe sistemul creditului ipotecar.
Tot astăzi, Stan va face o vizită și Administrației Fondului pentru Mediu pentru a pune la punct detaliile privind proiectul administrației locale de împădurire a zonei din jurul lacului.
Valoarea proiectului ajunge la 1.000.000 de lei, din care 200.000 reprezintă contribuția Primăriei. Stan a precizat că lucrările ar putea fi demarate în aproximativ cinci luni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6148 secunde