Locuințele la mansardă din Năvodari, cele mai ieftine de pe piață

8199
Locuințele la mansardă din Năvodari, cele mai ieftine de pe piață - mansarde-1316209579.jpg

Articole de la același autor

Primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei, a convocat Consiliul Local în ședință ordinară, pentru a dezbate și supune spre aprobare un număr de 33 de proiecte, din care 32 au fost aprobate, iar proiectul numărul 24, amânat.
Printre cele 32 de inițiative care au trecut de votul consilierilor, se numără și cel prin care cetățenii orașului își pot achiziționa o locuință, conform programului de construire de imobile la mansardele mai multor blocuri de locuințe din oraș. Astfel, CL și-a dat acordul pentru organizarea de licitații în vederea vânzării unor imobile construite la mansardele blocurilor CONSIR, USAS și Legmas situate în Năvodari, pe strada Mării. Numărul imobilelor este de 33, iar licitația pornește de la 1.602,02 lei pentru metrul pătrat, la care se adaugă TVA de 5%. Suprafața unui imobil este cuprinsă între 42 și 66 de metri pătrați, iar toate locuințele sunt racordate la utilități. Conform comunicatului emis de administrația locală, acesta este cel mai ieftin preț de pe piață.
Menționăm că, pe ordinea suplimentară, au mai fost introduse două proiecte, dintre care îl amintim pe cel cu privire la Lacul Tașaul, loc navigabil și de agrement. Potrivit administrației locale, pentru ca năvodărenii să poată circula cu ambarcațiuni pe lac, primarul Matei a făcut mai multe demersuri la Guvern.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Pe cine a premiat primarul Nicolae Matei?
Pagina a fost generata in 0.3964 secunde