Locuitorii din cartierul "Henri Coandă" protestează pentru RADU MAZĂRE

568
4
Locuitorii din cartierul

Articole de la același autor

Locuitorii din cartierul "Henri Coandă" protestează și cer procurorilor Direcției Naționale Anticorupție ca primarul Constanței, Radu Mazăre, să fie lăsat liber. 


Ei au mai multe pancarte pe care scrie "DNA nu uita, Henri Coandă va lupta". În altă ordine de idei, protestatarii au spus că mâine, începând cu ora 10,00, vor merge în fața Primăriei pentru a intra în greva foamei, în semn de solidaritate cu primarul Radu Mazăre.


Comentează știrea

Antonescu
8 aprilie 2014
Hai cu greva foamei

Cel mai bine ar fi sa faca greva foamei pana mor toti de foame.Asa ar fi fericiti si foarte multi locuitori ai Constantei si maresalul Antonescu(nu Crin,trandafir,zambilica).

Constanteanul
8 aprilie 2014
Ora zero a sosit

Ora zero a sosit:cetateni haideti pe strazi,acum e momentul nostru sa scapam de tigani,ca sunt multi, adunati gramada la primarie,si poatem dam si o mana de ajutor DNA-ului sa il infunde pe Mazare pe veci.Si propun sa ii facem locul de veci in Henri Coanda si sa facem si o atractie turistica acolo.

sindbad
9 aprilie 2014
Mintea de pe urma

Bah, justitia nu se face cu proteste si pancarte anti-DNA. Se face cu probe si dovezi. Asa-zisul PM trebuia sa stie asta. Dar el are nevoie de prostime, de gura-casca. Paketarii, cocalarii,senili, precum si bugetarii din subordinea primariei, CJ si regii autonome sa ia aminte ca au distrus viitorul copiilor si nepotilor lor, un cartier intreg,precum si orice sansa de revenire a orasului. Usor de prostit si manipulat...

admirator
9 aprilie 2014
citam din clasicii in viata:

"DNA nu uita Henri Coanda v-a lupta!" Se aude? Se vede? Uite cine alege primarul mereu, desi lumea e scarbita de el. Alo, Jandarmeria! Nu stiti ca e voie sa se faca mitinguri fara autorizatii? De ce nu aparati oamneii cinstiti ce trec pe linga "luptatorii lui Mazare"? Sau trebuie sa va ia -si pe voi- DNA? Nu va mai lasati manipulati de indemnuri otravite ca cel al "constean"-ului... PSD e plin de shmekerii (si provocari) ca WC-ul de hartii!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4507 secunde