Locuitorii din Medgidia donează pentru sinistrați

435
4
Locuitorii din Medgidia donează pentru sinistrați - ajutoaresinistrati530x355-1329123400.jpg
Consiliul Local Medgidia și TV Alpha Media au inițiat la Medgidia campania de strângere de alimente și îmbrăcăminte pentru sinistrați. Toți locuitorii care doresc să îi ajute pe semenii lor din județele puternic afectate de ninsori sunt așteptați să aducă donații în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor "Lucian Grigorescu", în perioada 13-15 februarie, între orele 08.00-18.00.

Comentează știrea

medgidian
13 februarie 2012
dar pt. medgidienii sinistrati ce ai facut Iordache?

Ce repede vrea sa sara precum paduchele in frunte acest asa zis primar Iordache!!!!!! Vrei sa-ti faci imagine Iordache?Mai bine da lemne de foc celor care mor de frig in casa. I-ai dat afara din serviciu si acum bietii oameni nu au ce manca dar-mi-te ce sa puna pe foc.Ai taiat copaci cu nemiluita si i-ai impartit acolitilor tai.Dar stai linistit ca nici aia nu te vor mai vota in iunie. Sa vina alt primar care stie sa-si ajute concetatenii. Nu fac politica,nu ma intereseaza aceasta mizerie de politica dar il vreau pe Moinescu inapoi la conducerea Medgidiei. Nuamai Moinescu stie sa conduca orasul si sa-si apere concetatenii.

marin
13 februarie 2012
te-ai trezit Iordache? Cam Tarziu.

Cam tarziu Iordache. Unde ai fost cand oamenii nu puteau iesi pe strada din cauza zapezii si a ghetii de pe trotuare si sosele?Cam tarziu te-ai trezit sa strangi ajutoare. Tu strangi ajutoare pt. sinistrati? Foarte bine dar cetatenii din Medgidia de cine trebuie sa fie ajutati sa nu moara de frig si de foame? De doua saptamani Moinescu si Plesca ajuta oamenii aflati in nevoi. Vecini de-ai mei au fost la sediul lui Moinescu de la berarie si au cerut ajutorul. Si Moinescu le-a dat .Le-a dat paine si alimente sa poata trece vremea rea. Ce obligatie avea pana la urma Moinescu sa le intinda o mana de ajutor,ca cei care s-au dus sa ceara ajutor erau chiar aia care te-au votat pe tine pt. ca le-ai dat bani si sacosi,saci cu cartofi,ceapa etc.,dar Moinescu i-a ajutat,fara sa le ceara nimic. Le-a zis doar " nu-mi multumiti,eu trebuie sa va multumesc , ca datorita unor chinuiti ca voi,ne tine D-zeu pe pamant.Nu vreau nimic de la voi,ziceti doar sa fie pt. parintii mei si ai vostri" Acum,tu, de ce nu le-ai dat? Ca nu este campanie? Fa si tu asa cum a facut Moinescu,da si tu fara sa ceri.Sa-ti fie rusine,ca ai uitat de cei care te-au pus acolo in fotoliul ala pe care sigur il vei pierde in vara asta. Poti tu sa faci ce ai face de-acum incolo.Gata esti catalogat ca fiind cel mai mafiot primar si un milog notoriu.SICTIR!!!!

angajata Primarie
13 februarie 2012
asa este.Moinescu ajuta medgidienii

Asa este,Moinescu ajuta oamenii saraci din medgidia. Au venit batrani necajiti la mine,stiind ca lucrez in Primarie,si mi s-au plans ca nu mai au lemne de foc si sa-i ajut sa ia de la Primarie crengi taiate de la pomii de pe strazi. Eu,stiind ca nu se dau la oricine,i-am trimis la d-l Moinescu. Au venit batraneii si mi-au multumit si mai mi-au spus ca d-l Moinescu le-a dat si cate 4 paini.Bravo d-le Moinescu,am vazut ca din 2008 si pana acum ajutati medgidienii,batranii,oamenii necajiti.M-am intrebat de multe ori: cum poate d-l Moinescu sa ajute fiind in opozitie si cum NU poate Iordache fiind la conducerea orasului?! Dar,stati linistiti ca mi-am raspuns singura :Iordache nu are de dat,are doar de luat pt. el si pt. acolitii lui. M-am saturat de clientela politica a lui Iordache. Toti tziganii si hotzomanii orasului vin si-l cauta.Dar il cauta degeaba,ca el se ascunde in spatele neputintei.Cum ar putea sa dea si la altii cand nu se mai satura el si Ivanca,Paun,Radu,Mirica s. a. Mi-e scarba de acesti iordacheni. Veniti d-le Moinescu si luati-va locul pe care-l meritati,cel de conducator adevarat al urbei noastre.

ara
13 februarie 2012
inceputul sfarsitului!

Iordache face acum tot ce ii sta in putinta ca sa se reliefeze, apare la emisiuni, plateste articole, se cearta cu opozitia insa uita un lucru care l-ar fi ajutat maxim, sa fie apropiat de oameni de locuitorii Medgidiei, nu doar de cei din clica sa. Singura sa grija a fost sa acapareze impreuna cu cei din clica tot ce s-a putut, au pradat avutia nostra pentru ca Medgidia este a noastra nu a lui. Pacat de frumusetea si bogatia orasului ca nu am avut de aproape 4 ani incoace un administrator bun. Il astept pe dl Moinescu ca pe painea calda pentru ca EL NE-A SCOS DIN FRIG, EL NE VA SCOATE SI DIN SARACIE!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2362 secunde