Primarul Marian Iordache:

"Locuitorii din Medgidia pot depune dosare pentru locuințele ANL"

287
1

Articole de la același autor

Primarul Municipiului Medgidia, Marian Iordache, a anunțat că, odată cu venirea noului an, se reia procedura de analizare a solicitărilor de locuințe tip ANL la Medgidia. Astfel, solicitanții care au depus deja cerere scrisă până la data de 31 decembrie 2014 sunt așteptați să depună dosarele completate cu documentele necesare, în vederea analizării și întocmirii punctajului.

Totodată, s-a stabilit programul după care se definitivează lista de priorități pe anul 2015. Mai exact, data de 31 ianuarie este termenul până la care se depun de către solicitanți dosarele completate cu documentele necesare, în vederea analizării și întocmirii punctajului. Dosarele se depun la C.I.C. (Centrul de Informare Cetățeni) din curtea interioară a Primăriei Municipiului Medgidia, astfel: de luni până joi, între orele 08.00 - 16.00 și vineri între orele 8.00 - 12.00.

"În prima săptămână a lunii februarie, comisia specializată va analiza dosarele și va întocmi punctajul. În data de 6 februarie, se va afișa lista de priorități pentru anul 2015. Cei care doresc să depună contestații o pot face până pe data de 13 februarie. La final, în data de 19 februarie se va afișa lista definitivă de priorități, urmând ca aceasta să fie supusă spre aprobare în prima ședință a Consiliului Local Municipal", a declarat edilul Marian Iordache.

El a adăugat că, în același timp, solicitanții înscriși în lista de priorități din anul 2014, care nu au beneficiat de repartizarea unei locuințe, pot primi repartiții în anii următori, în limita fondului disponibil în fiecare an și în noua ordine de prioritate stabilită. Pentru a fi incluși în lista din anul 2015, aceștia au obligația de a actualiza sau, după caz, de a reconfirma printr-o declarație notarială toate înscrisurile existente în dosarul depus în anul 2014.

Lista cuprinzând documentele necesare pentru întocmirea dosarului, precum și criteriile de acces la locuință și criteriile de stabilire a punctajului, astfel cum au fost avizate de M.D.R.T., sunt afișate la C.I.C. din curtea interioară a Primăriei Municipiului Medgidia. 

Comentează știrea

oli
8 ianuarie 2015
Locuri de munca

Oferta locuri de munca pentru toti! Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe informatii, trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6225 secunde