Locuitorii din Murfatlar au sărbătorit la Monumentul Eroilor

696
Aproximativ 200 de persoane au participat, ieri, la festivitățile organizate cu prilejul Zilei Naționale a României în localitatea Murfatlar.

Evenimentul a avut loc la Monumentul Eroilor din oraș unde oamenii s-au adunat cu mic cu mare pentru a sărbători așa cum se cuvine Ziua României.

Alături de primarul Gheorghe Cojocaru, din partea Parlamentului României au fost prezenți deputatul Constantin Chirilă și senatorul Nicolae Moga.

Toți cei prezenți au primit din partea angajaților primăriei cel mai de preț simbol într-o astfel de zi, respectiv panglici cu tricolorul României.

Mândria de a fi român se putea vedea ieri pe fețele celor prezenți, însă, de departe cei mai bucuroși erau copiii de la școlile din oraș.

Evenimentul a început cu intonarea imnului de stat, fiind urmat de oficierea unui ceremonial religios.

Au urmat alocuțiunile primarului Gheorghe Cojocaru, deputatului Constantin Chirilă și alți invitați. Totodată, cu acest prilej au fost depuse coroane de flori la monumentul eroilor din partea reprezentanților Primăriei, a partidelor politice, garnizoanei Murfatlar, Poliției Murfatlar, ai școlilor din oraș și agenților economici.

La finalul festivității, militarii Garnizoanei Murfatlar au defilat în aplauzele celor prezenți. Mai multe imagini de la acest eveniment puteți vedea pe site-ul www.cugetliber.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 01 Decembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Concurs despre "Unirea de la 1918"
Pagina a fost generata in 0.9692 secunde