Locuitorii din Ovidiu s-au distrat pe cinste la "Zilele Orașului"

199
La fel ca și în anii trecuți, administrația publică s-a pregătit cum se cuvine pentru ca locuitorii să se simtă bine la "Zilele Orașului Ovidiu", eveniment ce a avut loc pe parcursul a trei zile, în perioada 29 - 31 mai.

Așa cum a promis primarul George Scupra, tradiția a continuat și anul acesta și întreg evenimentul s-a desfășurat sub auspiciul "Festivalului cântecului popular Elena Roizen", ajuns la a VIII-a ediție și a cuprins manifestări culturale și sportive organizate de Primăria și Consiliul Local Ovidiu, precum și de Centrul Cultural din localitate.

Cu ocazia acestor zile importante pentru locuitorii din Ovidiu, la eveniment a participat și Ansamblul Orașului Kucukkuyu din Turcia, oraș înfrățit cu orașul Ovidiu din anul 2014. Concertele muzicale au însuflețit atmosfera locuitorilor care au fost prezenți în număr mare la spectacole. Aceștia au putut asculta muzică populară, dar și muzică ușoară, concertele fiind susținute de Veta Biriș, Ștefania Rareș, Ilie Caras, Nico, Cabron, Voltaj, 3 Sud Est și BUG Mafia. Pe de altă parte, din categoria competițiilor sportive, un alt eveniment cu tradiție în localitate a fost Cupa Orașului Ovidiu la fotbal.

Totodată, în ultima zi de petrecere, respectiv, duminică, a fost organizată cea de a II-a ediție a Crosului Orașului Ovidiu.

"La fel ca și în ediția precedentă, toți participanții au fost premiați cu articole sportive și dulciuri, iar premianții la cele trei categorii de vârstă, respectiv, 10-14 ani, 14-18 ani și peste 18 ani au primit biciclete", a spus primarul George Scupra.

"Zilele Orașului Ovidiu" s-au încheiat cu un spectacol impresionant de artificii. 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.249 secunde