Locuitorii din Techirghiol pot face recomandări pentru planul urbanistic general

347
1
Locuitorii din Techirghiol pot face recomandări pentru planul urbanistic general - primarietechirghiol3-1448650220.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Techirghiol vor să actualizeze Planul Urbanistic General (PUG) al orașului. Drept urmare, autoritățile locale au derulat acțiunea de informare și consultare a locuitorilor privind etapa aprobării proiectului pentru actualizarea planului urbanistic general al orașului. În aceste condiții, cetățenii localității sunt așteptați să trimită observații cu caracter de recomandare referitoare la documentația privind actualizarea PUG-ului aflată la sediul Primăriei Techirghiol, Serviciul Urbanism, în intervalul orar 9.30-11.30, în fiecare zi lucrătoare. Termenul limită pentru depunerea unor eventuale recomandări este 15 decembrie. 


Potrivit reprezentanților administrației publice locale din Techirghiol, observațiile publicului vor avea caracter de reco-mandare. Cu toate acestea, ele vor fi înscrise în registrul privind consultarea populației, care se află tot la sediul Primăriei Techirghiol. După finalizarea termenului limită de 15 decembrie când se pot depune recomandările, etapa de informare și consultare a publicului se încheie cu ședința de dezbatere publică, programată pe 16 decembrie, începând cu ora 10.00, la sediul Primăriei Techirghiol. 


Comentează știrea

Cristi
29 noiembrie 2015
Zau ?

Am vrea ca Puscaria de la Poarta Alba sa se mute la Techirghiol . Asa il vom avea cat mai aproape pe dom' primar , in urmatorii douazeci de ani ...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : PRIMARUL DIN TECHIRGHIOL A FOST ARESTAT!
Pagina a fost generata in 0.8258 secunde