Locuitorii Mangaliei vor primi facturi individuale pentru plata căldurii

417
1
Locuitorii Mangaliei vor primi facturi individuale pentru plata căldurii - mangalia-1516288428.jpg

Articole de la același autor

Societatea Goldterm Mangalia anunță locatarii branșați la sistemul centralizat de termoficare că execută gratuit lucrări de rebranșare la căldură. 


Lucrările vizează proiectarea și realizarea coloanei comune de pe casa scării, precum și furnizarea și montajul contoarelor pentru apartamente. De asemenea, cei care doresc ca lucrătorii societății să execute și manopera din interiorul apartamentelor pot să solicite aceste intervenții, contracost. 


"Lucrăm permanent la modernizarea sistemului de termoficare, astfel încât să putem reduce costurile, iar populația să plătească mai puțin. Montarea coloanei pe casa scării și contorizarea individuală ajută fiecare familie să plătească exact cât consumă. De asemenea, facturarea individuală reduce riscurile unor dispute între locatari și președinții sau administratorii de blocuri, în legătură cu fondurile destinate plății agentului termic", a declarat primarul Mangaliei, Cristian Radu.


Reprezentanții Goldterm Mangalia precizează că solicitările de branșare sau înlocuire a sistemului de contorizare se depun la sediul societății din str. Vânători, Nr. 1, Mangalia. Ei pot obține informații suplimentare dacă apelează numerele de telefon ale dispeceratului: 0241.740.761 și 0756.086.136. 


Lucrările de branșare la rețeaua de termoficare se execută în ordinea depunerii cererilor și în limita fondurilor alocate. Un alt avantaj al locatarilor branșați la sistemul centralizat de termoficare îl reprezintă încheierea convențiilor individuale de facturare, prin care cetățenii pot plăti factura direct la societatea furnizoare de agent termic și își pot gestiona individual consumul. 


Comentează știrea

bertina
26 ianuarie 2018
oferta de împrumut de la 5000 € la 150000.000 €

Aveți nevoie de finanțare pentru casa dvs., pentru afacerea dvs., pentru achiziționarea de mașini, pentru achiziționarea de motociclete, pentru crearea afacerii dvs., pentru nevoile dvs. personale, fără îndoială. Acordăm credit personal cu o rată a dobânzii de 3%, indiferent de sumă. Doriți să scrieți pentru împrumuturile personale pe care le am la serviciile dvs. 24h / 24. Pentru mai multe informații: [email protected] mulțumesc

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8562 secunde