LOVITURĂ GREA PENTRU PONTA ȘI ANTONESCU DIN GERMANIA

426
LOVITURĂ GREA PENTRU PONTA ȘI ANTONESCU DIN GERMANIA - pontaantonescu2-1346674611.jpg

Cotidianul german Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) scrie, în ediția de astăzi, despre noul eșec politic al premierului Ponta, respectiv mutarea de la București la Bruxelles a congresului socialiștilor europeni.
Premierul Ponta a ajuns din nou la înghesuială după tentativa eșuată de a-l demite pe Băsescu. În decembrie vor avea loc alegeri parlamentare, iar USL se scufundă în sondaje. La sfârșitul săptămânii, Partidul Socialist European a decis să-și mute congresul de la București la Bruxelles. Politicieni de toate culorile evită să se afișeze public alături de Ponta și Antonescu", scrie FAZ.
Potrivit cotidianului german, organizarea la București a acestui congres i-ar fi dat lui Ponta ocazia să susțină că criticile la adresa regimului său sunt rezultatul "intrigilor lui Băsescu, pe care mult-urâtul președinte le-ar fi pus la cale, spre paguba României, împreună cu cancelarul Merkel, premierul ungar Victor Orban, comisarul european pentru Justiție, Viviane Reding, Partidul Popular European și o mână de ziariști corupți de la marile publicații europene".

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3883 secunde