Theodor Stolojan va reprezenta PDL în Comisia de etică a Alianței de Centru-Dreapta

290
Theodor Stolojan va reprezenta PDL în Comisia de etică a Alianței de Centru-Dreapta - w560xh316theodorstolojan-1346672963.jpg
Biroul Permanent Național al PDL a decis, astăzi, numirea europarlamentarului Theodor Stolojan în Comisia de etică a platformei de centru-dreapta, organism care se va ocupa de validarea candidaților alianței, formată din PDL, PNȚCD, ICCD, PNR și FCD, pentru alegerile parlamentare.

"BPN a decis să-l numească pe domnul Theodor Stolojan ca membru din partea PDL în acea comisie de etică pe care o va conduce doamna Macovei (Monica Macovei - n.r.) și care va analiza candidaturile alianței de dreapta pentru alegerile din 9 decembrie. Domnul Stolojan a acceptat această desemnare. Le solicităm de altfel partenerilor noștri de la PNȚCD, Partidul Noua Republică, domnului Ungureanu să numească în zilele următoare persoanele care, din partea domniilor lor, vor face parte din această comisie. În opinia noastră, ar trebui ca în maximum 10 zile să avem și lista criteriilor pe baza cărora vor fi evaluate candidaturile pentru 9 decembrie", a declarat prim-vicepreședintele PDL Cristian Preda.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3074 secunde