Astăzi a început ultima sesiune parlamentară ordinară a Camerei Deputaților

329
Astăzi a început ultima sesiune parlamentară ordinară a Camerei Deputaților - w560xh316deputatulpsdfloriniorda-1346670090.jpg
Deputatul PSD Florin Iordache, vicepreședinte al Camerei Deputaților, a declarat, pentru AGERPRES, că prioritățile legislative ale social-democraților vor fi anunțate, astăzi, după ședința grupurilor parlamentare.

"Există mai multe priorități pentru fiecare domeniu de activitate care vor fi anunțate după ședința grupurilor parlamentare, la deschiderea sesiunii. În domeniul juridic, prioritățile sunt cele legate de adoptarea legii de punere în aplicare a Codului penal și a legii de punere în aplicare a Codului de procedură penală. De asemenea, este o lege care vizează decalarea intrării în vigoare Codului de procedură civilă de la 1 septembrie anul acesta la 1 februarie 2013", a anunțat deputatul PSD.

Deputatul Eugen Nicolăescu, vicelider al grupului PNL, a precizat că în urma unei decizii a conducerii partidului prioritățile legislative ale liberalilor vor fi stabilite în ședința de grup parlamentar.

Luni, la ora 12,00, avem ședința de grup. Atunci vom hotărî asupra priorităților legislative, așa am decis", a afirmat Nicolăescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2696 secunde