Lucian Bode: "România este tot mai aproape de aderarea la Spaţiul Schengen"

170
1
Lucian Bode:
Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat miercuri că România este tot mai aproape de aderarea la Spaţiul Schengen, făcând trimitere la solicitarea adresată Consiliului European de către Comisia Europeană de a permite României, Bulgariei şi Croaţiei să adere la acest spaţiu.

Prezent la Conferinţa ministerială a Forumului Salzburg, organizată de MAI la Palatul Parlamentului, Lucian Bode a salutat declaraţiile comisarului european pentru Afaceri Interne, Ylva Johansson, pe tema aderării celor trei state la Schengen.

„Doamna comisar a vorbit despre rezultatele misiunii de evaluare voluntară desfăşurate de către experţii UE sub coordonarea Comisiei Europene la începutul lunii octombrie în România şi Bulgaria. Doamna comisar apreciază că rezultatele acestei vizite sunt foarte pozitive. Doamna comisar a spus în această declaraţie că va fi o decizie istorică şi un moment de mândrie pentru întreaga Europă, referindu-se la momentul aderării României, Bulgariei şi Croaţiei la Spaţiul Schengen. Doamna comisar a spus că România este mai mult decât pregătită să adere la Spaţiul Schengen şi a făcut precizarea că această comunicare a Comisiei are rolul de a întări convingerea Statelor Membre că România este pregătită să adere la Schengen”, a afirmat Bode.



Comentează știrea

Anderson
17 noiembrie 2022
Bode

Mai dle Bode,spuneti poporului roman ca voi politicieni hotii si mincinosi de 33 de ani sunteti de vina.Ca toata roamania e organizata numai in clanuri de interlopi pe toate domenile si in interiorul Romaniei si peste hoatare.Si jucati rolu prostului ca e contra Olanda si Suedia ca nu ne accepta.Voi nu aveti nici caracter si nici rusine.Ca sunteti escroci in ADN-u vostru.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3551 secunde