Lucian Croitoru și-a stabilit calendarul negocierilor pentru formarea Guvernului

213
Premierul desemnat, Lucian Croitoru, a anunțat sâmbătă programul negocierilor cu partidele parlamentare pentru formarea noului Guvern, acestea urmând să aibă loc astăzi și mâine, la sediile formațiunilor politice.
Astfel, astăzi, la ora 11.00, ar urma să aibă loc negocierile cu alianța PSD+PC, la sediul unuia dintre cele două partide, la ora 14.00 - cu PD-L, la sediul partidului, la 16.00 cu PNL, tot la sediul partidului, iar la ora 18.00 cu liderului grupului minorităților naționale din Parlament, Varujan Pambuccian. Mâine, la ora 14.00, sunt programate negocierile cu UDMR, la sediul formațiunii.
În ceea ce privește viitorii miniștri, Croitoru a declarat că va stabili lista membrilor Guvernului în funcție de propunerile pe care le vor face liderii partidelor parlamentare. Premierul desemnat a mai spus că are și o soluție de rezervă, pe care nu vrea să o dezvăluie, pentru situația în care partidele nu vor să participe la formarea noului Guvern, dar a exclus varianta depunerii mandatului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6364 secunde