Lucian Romașcanu: "Executivul s-a ales cu o moțiune de cenzură care îi va fi fatală"

182
Lucian Romașcanu:

Articole de la același autor

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a criticat, ieri, faptul că starea de alertă a fost prelungită fără încuviințarea Parlamentului, acuzând un "abuz imens" din partea Guvernului.

În acest context, el a arătat că o consecință majoră este faptul că Guvernul Orban s-a ales cu o moțiune de cenzură care "îi va fi fatală".

"Astăzi se împlinesc cinci zile prevăzute de lege în care Parlamentul se putea întruni, dezbate, modifica și vota sau nu starea de alertă. PNL a decis să ignore spiritul legii și a decis doar să informeze Parlamentul despre prelungirea stării de alertă. Acest abuz imens, această nouă bătaie de joc la adresa legii și a unei instituții fundamentale cum este Parlamentul României va avea două consecințe majore. Prima: Guvernul Orban s-a ales cu o moțiune de cenzură care îi va fi fatală și a doua consecință: prin refuzul de a solicita încuviințarea Parlamentului pentru prelungirea stării de alertă Guvernul PNL a declanșat starea de haos în România", a spus Lucian Romașcanu, într-o conferință de presă transmisă la Digi24.

El a susținut că guvernanții au folosit pandemia pentru "a-și atinge propriile scopuri și pentru a satisface nevoile clienților PNL". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Aprilie 2020
Stire din Politică-Administrație : PSD are un nou purtător de cuvânt
Pagina a fost generata in 0.5179 secunde