Lucrările de asfaltare a străzilor din comuna Mihail Kogălniceanu avansează

715
Lucrările de asfaltare a străzilor din comuna Mihail Kogălniceanu avansează - kogalniceanu-asfaltare-1711547899.jpg
Lucrările de asfaltare a străzilor din comuna Mihail Kogălniceanu avansează într-un ritm alert. În aceste zile se toarnă stratul doi de asfalt pe străzile Daciei și Nicolae Bălcescu – componente ale proiectului de Asfaltare drumuri comunale, Etapa l.

Deja Proiectul de Asfaltare drumuri comunale – Etapa II a fost finalizat, iar pentru Etapa III urmează să fie semnat contractul cu constructorul, a transmis Ancuța Belu, primarul comunei Mihail Kogălniceanu.

Lucrările de asfaltare în etapa I au fost demarate în octombrie 2023 și vizează modernizarea a patru străzi, în lungime totală de aproximativ 2.545 metri, respectiv străzile Nicolae Bălcescu, Transilvaniei, Dorobanți și Daciei.

Contractul ce vizează „Execuția lucrărilor de construire în cadrul proiectului „Asfaltare drumuri comunale – Etapa II” a fost atribuit în iunie 2023, iar traseul proiectat are o lungime totală de 2.963 m.

Lucrările de asfaltare din etapa III urmează să înceapă în cel mult două săptămâni.

„Procedura de licitație este finalizată, în zilele următoare semnăm contractul de execuție și dăm ordinul de începere a lucrărilor, respectând termenele din legislația în vigoare”, a precizat primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu.

Toate cele trei Etape, împărțite în trei proiecte sunt finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, iar valoare totală este de 10.56 milioane de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5536 secunde