Ludovic Orban a stabilit pragul PNL la europarlamentare la 25%

512
Filiala PNL Medgidia a organizat miercuri o întrunire la care a participat și prim-vice-președintele PNL, Ludovic Orban. În cadrul întâlnirii, Orban a vorbit despre candidatura lui Crin Antonescu la prezidențiale și despre pregătirile pentru alegerile europarlamentare din iunie.
Referindu-se la alegerile pentru Parlamentul European, prim-vicepreședintele liberal a stabilit drept procent convenabil pentru candidații partidului 25% din voturile la nivel de țară. În opinia sa, acest procent ar dovedi pe deplin relansarea politicii liberale la nivel național.
Potrivit unui comunicat de presă, printre obiectivele europarlamentarilor liberali vor fi atragerea de fonduri, egalizarea subvenției agricole, care la momentul actual este mult prea mică pentru țara noastră și crearea de noi locuri de muncă. În acest context, liderul liberal a apreciat inițiativa municipalității Medgidia de construire a Parcului Industrial.
Gheorghe Dragomir, președintele orga-nizației județene a PNL Constanța, a fost prezent și el la întâlnirea de la Medgidia. Po-trivit aceluiași comunicat de presă, el a vorbit despre "obligația morală a șefilor de organizații locale pentru o mobilizare serioasă a cetă-țenilor la votul din toamna acestui an".
Viceprimarul Sorin Țuțuianu a avut cu-vântul de final, el susținând ideea realizării unui ghid de campanie care "ar fi binevenit și ar avea un rol director eficient pentru șefii de or-ganizații locale".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3815 secunde