Ludovic Orban: "Antonescu susține candidatura mea la președinția PNL"

107
Ludovic Orban:

Articole de la același autor

Deputatul PNL Ludovic Orban a afirmat, ieri, că fostul președinte al liberalilor Crin Antonescu susține candidatura sa la funcția de președinte al vechiului Partid Național Liberal și copreședinte al noului PNL. 


"Sunt onorat de sprijinul pe care mi-l acordă Crin Antonescu, așa cum pot să vă spun că și domnul Klaus Iohannis mă sprijină, așa cum îl sprijină și pe contracandidatul meu, Teodor Atanasiu. Amândoi am făcut parte din echipa domnului Iohannis, amândoi am pus umărul pentru obținerea acestui succes electoral și sunt convins că domnul Klaus Iohannis ne sprijină pe amândoi și oricare dintre noi va ieși președinte al fostului PNL și copreședinte al PNL va reprezenta un partener serios și de încredere al domnului Iohannis", a declarat Orban, într-o conferință de presă la Parlament. 


El a menționat că a avut o discuție cu Crin Antonescu și că acesta i-a spus că sprijină candidatura sa la conducerea PNL. Orban a arătat și că nu crede că președintele PNL, Klaus Iohannis, va face o recomandare la ședința BPN cu privire la unul dintre candidații la șefia partidului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 18 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Klaus Iohannis, DEMISIE din PNL
Pagina a fost generata in 0.7903 secunde