Liberalii constănțeni, participanți la seminarul despre democrație

179
2
Liberalii constănțeni, participanți la seminarul despre democrație - liberaliiconstanteniparticipanti-1418749737.jpg

Articole de la același autor

Tinerii liberali constănțeni au par-ticipat, în perioada 14 - 16 decembrie, la invitația senatorului Christian Gigi Chiru, co-președintele PNL Constanța, la seminarul "Democrație și Leadership". Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Wilfried Martens Centre for European Studies, Institutul de Studii Populare și Fundația Hanns Seidel și cu Centrul Rațiu pentru Democrație și a cuprins o serie de prezentări și sesiuni de training despre democrație și leadership.

Sesiunile au avut loc în București, Turda, Constanța și Timișoara și le-au oferit participanților ocazia de a învăța despre ideile politice și rădăcinile istorice ale acestora, despre leadership și comunicare politică, precum și despre implicarea cetățenilor în deciziile politice. De asemenea, participanții au beneficiat de training referitor la utilizarea instrumentelor democrației participative precum audierile publice. Pregătirea tinerilor politicieni a fost esențială deoarece, în acest fel, PNL se asigură că are în organizațiile de tineret membri pe care partidul se poate baza, cu o educație politică solidă, care să asigure un viitor de succes și să devină viitorii conducători ai țării. 

Comentează știrea

Popica
17 decembrie 2014
Invatamintele lui Chiru

Ce I-a invatat Chiru? Cum sa ceara spaga milioane de euro? Sau le-a predat un curs de prajit mici si carnati? Clasa politica de tot rasul. Adio PDL adio PNL. Cu astfel de oameni aveti zero sanse in alegeri.

Maria
17 decembrie 2014
Cea mai noua oferta de lucru!

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : "PNL și PSD să se reformeze"
Vineri, 05 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Vom respinge bugetul pe anul 2015"
Pagina a fost generata in 0.3343 secunde