PNL a contestat la CCR ordonanța privind migrația aleșilor locali

58
PNL a contestat la CCR ordonanța privind migrația aleșilor locali - curteaconstitutionala-1418219870.jpg

Articole de la același autor

Parlamentarii PNL au sesizat Curtea Constituțională în privința OUG 55/2014 privind migrația aleșilor locali, sperând că judecătorii CCR să facă referire și la situația juridică a primarilor și consilierilor care au părăsit partidele din partea cărora au fost aleși și a mandatului acestora. 


Deputații PNL Teodor Nicolescu și Valeria Schelean au prezentat într-o conferință de presă sesizarea adresată, miercuri, Curții Constituționale în cazul OUG 55/2014. 


"Legea privind aprobarea OUG 55/2014 este neconstituțională pentru că ordonanța de urgență este neconstituțională și în sensul acesta avem o mulțime de decizii ale Curții Constituționale care arată că prin lege nu se poate suplini viciul de constituționalitate al ordonanței de urgență respectivă", a declarat deputatul PNL, citat de Mediafax. 


El a menționat că OUG 55 este neconstituțională pentru că a reglementat în cazul instituțiilor fundamentale ale statului, cum este cazul administrației locale și partidele politice, lucrul interzis de Constituție.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : "PNL și PSD să se reformeze"
Vineri, 05 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Vom respinge bugetul pe anul 2015"
Vineri, 28 Noiembrie 2014
Stire din Life and Style : Obiceiurile cuplurilor fericite
Pagina a fost generata in 0.4574 secunde