Reguli la prima intalnire pentru el si pentru ea

146
Reguli la prima intalnire pentru el si pentru ea - intalnire-1417685413.jpg
Reguli la prima întâlnire pentru bărbați

Controlează-ți umorul – Bărbații fac uneori cele mai nepotrivite observații, cele mai nesărate glume și sunt plini de sarcasm și ironie. Nu transforma orice prilej într-o glumă pentru că există șanse ca partenerei tale să nu îi placă întâlnirea cu un actor de comedie.

Oferă-i o floare – Sau o cutie de bomboane. Sau un ursuleț de pluș. Cadourile nu sunt obligatorii, dar sunt un semn clar că te-ai pregătit pentru întâlnirea asta și chiar îți dorești ca totul să meargă bine.

Du-te după ea – Fie că ea vine de acasă, de la muncă sau din orice altă locație, nu o lăsa să meargă singură jumătate de oraș pentru a se întâlni cu tine. Din păcate, este o regulă a cavalersimului pe care societatea modernă nu o prea respectă (pentru că există taxiuri pe care le putem lua de oriunde), dar este un gest foarte frumos care spune multe despre tine ca și bărbat.

Citește printre rânduri – Nu forța un sărut dacă o vezi că se grăbește să plece sau îți întoarce obrazul când te apleci spre ea. Dacă se uită în tăcere la tine și îți zâmbește, șansele sunt ca ea să aștepte o mișcare din partea ta.

Reguli la prima întâlnire pentru femei

Relaxează-te – Nu te forța să pari mai deșteaptă, mai înțepătoare, mai subtilă sau oricum ai vrea tu să pari. Nu te obosi să creezi o versiune irealistă a propriei tale persoane deoarece partenerul tău nu va mai fi la o întâlnire cu tine.

Îmbracă-te cu stil – Prima impresie contează, dar contează și confortul. Nu purta tocuri dacă mergeți la iarbă verde, dar nici adidași în club. Ai nevoie de o ținută care îți complimentează silueta, nu este prea indecentă și este și potrivită vârstei tale.

Arată respect – Fii gata la timp, fii politicoasă cu chelnerii și fii mereu atentă la vorbele partenerului tău. Dacă nu îți place de el, nu trebuie să accepți o altă invitație în oraș, dar dacă tot ești aici, dă dovadă de eleganță.

Închide telefonul – Facebookul sau prietenii tăi nu au ce căuta la această întâlnire.

Lasă-l să aibă controlul – Dacă îi face plăcere să achite nota, lasă-l să o facă. Probabil și el are emoții la fel ca și tine și este bine să îi respecți decizii de acest gen.

Fii hotărâtă – Dacă îți petreci jumătate din timp gândindu-te cu voce tare la opțiunile pe care le aveți și îi ceri părerea cu privire la orice ți-ai dori să faceți în continuare, nu ești deloc atrăgătoare.

Nu consuma prea mult alcool – Un pahar de vin este potrivit, dar nu vrei să ai o întâlnire din care nu își amintești mai nimic.(sursa:www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Noiembrie 2014
Stire din Life and Style : Obiceiurile cuplurilor fericite
Joi, 20 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Din Parlament...direct în arest
Pagina a fost generata in 1.385 secunde