Obiceiurile cuplurilor fericite

190
Obiceiurile cuplurilor fericite - obiceiuri-1417685468.jpg
Atunci când începem o relație cu un tip grozav și ne înțelegem bine cu el, ne dorim să dureze la nesfârșit. Oare cum reușesc unele cupluri să reziste ani de zile? Au vreun secret? Poate că da... Iată ce obiceiuri au cuplurile fericite.

Au interese comune și găsesc și unele noi

Interesele comune sunt unul dintre lucrurile ce țin împreună două persoane pentru mult timp. Atunci când cuplurile continuă să aibă aceleași interese și găsesc și unele noi, petrec mai mult timp împreună în care amândoi partenerii se simt bine. De multe ori, cuplurile uită ce interese i-a legat și nu au timp să descopere unele noi.

Se duc spre dormitor împreună în fiecare seară

Multe dintre cuplurile fericite consideră că este necesar să se ducă în pat împreună în fiecare seară, chiar dacă nu se culcă amândoi în același timp. Acesta este momentul potrivit pentru mici discuții la sfârșit de zi, pentru giugiuleală sau pur și simplu pentru a sta îmbrățisați.

Nu se culcă niciodată supărați

Cele mai longevive cupluri fac din această o adevărat regulă și pe bună dreptate. Niciodată nu trebuie să ne culcăm supărați, mai ales dacă a avut loc o cearcă în cuplu. Rezolvați problema, apoi culcați-vă liniștiți, iar a doua zi vă veți simți mult mai bine.

Se sărută la începutul și finalul fiecărei zile

Ce poate fi mai romantic decât atât? Un simplu sărut de "bună dimineața" sau "noapte bună" face minuni în relație. Acest lucru banal crește nivelul încrederii în partener, a atașamentului și a intimității.(sursa>www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Din Parlament...direct în arest
Pagina a fost generata in 0.6874 secunde