Vasile Blaga:

"Am convocat toți copreședinții din țară la ședință"

232
1

Articole de la același autor

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, ieri, că împreună cu Klaus Iohannis a convocat reuniunea BPN al PNL și a grupurilor parlamentare, pentru astăzi, când se va discuta pe marginea strategiei politice de urmat după câștigarea prezidențialelor.

"Am convocat împreună cu încă copreședintele Klaus Iohannis ședința Biroului Permanent Național al PNL, la care sunt invitați toți copreședinții din țară pentru marți, la ora 13.00, urmând ca, la ora 14.00, să avem întâlnirea cu grupurile parlamentare, care să insiste pentru punerea pe ordinea de zi a proiectului de lege privind amnistia și să cadă și să începem și discuțiile pentru întreaga legislație electorală", a spus Blaga.

Totodată, Blaga a susținut că astăzi se va discuta și legat de strategia politică de urmat după câștigarea prezidențialelor.

El a fost întrebat dacă există o diferență de poziție între el și Klaus Iohannis în privința demisiei solicitate premierului Victor Ponta.

"Nu există niciun fel de deosebire între declarația mea și a domnului Klaus Iohannis. Domnia sa a pus Guvernul să analizeze și cei vinovați să plătească. Păi șeful Guvernului este, după știința mea, încă, domnul Ponta", a afirmat Blaga.

El a evitat să avanseze ideea unei moțiuni de cenzură, menționând că acest lucru se va stabili la ședința conducerii partidului de astăzi. 

Comentează știrea

admiraor
19 noiembrie 2014
loialitate

Vorba unei doamne de la Paris, "mai rasfirati baieti si fete"...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.481 secunde