CONSTANȚA A ÎNTORS ARMELE. Cum a câștigat Iohannis la Constanța

2801
8

Articole de la același autor

Constănțenii l-au "trădat" pe Victor Ponta, cel care a ieșit învingător în primul tur de scrutin la Constanța și au întors scorul în favoarea lui Klaus Iohannis.

Biroul Electoral Județean Constanța a făcut, ieri, publice rezultatele finale privind alegerile prezidențiale, la nivelul județului Constanța. Astfel, Klaus Iohannis a obținut 57,07% din voturile valabil exprimate, în timp ce Victor Ponta - 42,93%. La nivel județean, prezența la vot a fost de 64,59% (407.078 persoane). Potrivit BEJ, pe listele suplimentare au votat 35.155 persoane, 6.223 voturi fiind declarate nule. Totodată, urnele speciale au fost solicitate de 2.413 persoane.

În ceea ce privește municipiul Constanța, scorul înregistrat de Klaus Iohannis a fost zdrobitor. El a obținut 60,03% din voturi, în timp ce Victor Ponta a luat doar 39,97%.

Potrivit numărătorii efectuate de partide, reiese că, la Mangalia, Klaus Iohannis a obținut 57,42%, iar Victor Ponta a luat 42,58%. În schimb, la Medgidia, Ponta a câștigat cele mai multe voturi, respectiv 56,82%, iar Iohannis a luat 43,17. La Băneasa, Iohannis a obținut 55,68%, iar Ponta a luat 44,31%. Și la Murfatlar, Iohannis a ieșit învingător cu un scor de 55,36%, Ponta reușind să obțină în această localitate 44,63%.

În orașul Cernavodă, Iohannis a obținut încrederea a 56,19% din cei care s-au prezentat la vot, în timp ce Ponta - 43,80%. Un scor extrem de mare a fost obținut de Iohannis și la Eforie, unde ieșise câștigător și în primul tur. Astfel, el a luat în turul doi 66,90%, iar Ponta - doar 33,10%. Totodată, Iohannis a mai câștigat și la Năvodari, cu 59,41%, Ponta obținând doar 40,45%. La Hârșova, a ieșit învingător Ponta cu 57,06%, iar Iohannis a luat 42,93%.

În Ovidiu a câștigat tot Iohannis, cu 60,74%, deoarece Ponta a obținut doar 39,25%. La fel ca și în primul tur, cetățenii din Techirghiol i-au acordat cea mai mare încredere lui Klaus Iohannis, care a reușit să ia 65,45%, în timp ce Victor Ponta a obținut 34,54%. 

Comentează știrea

grig
18 noiembrie 2014
!

la ce sa te astepti la un "oras" plin de tigani ca Medgidia...

zoro
18 noiembrie 2014
exact

Aceleași gânduri le-am avut si eu când am citit rezultatele acelui oraș. Electoratul psd-ist: incult, asistat si plin de țigani.

Răspuns la: !
Adăugat de : grig, 18 noiembrie 2014
la ce sa te astepti la un "oras" plin de tigani ca Medgidia...
Carol
18 noiembrie 2014
Constanta a intors armele.....

Bravo, cetateni ai judetului Constanta.! La fel sa procedati si cu '' basca rosie'' curatati orsul si judetul de ceea ce va face rau. prin votul vostru distrugeti ''clicka comunista''.

Zizi
18 noiembrie 2014
Insurectia judeteana anti...

Se mai poate numi si infrangerea sticlelor de ulei, a kilogramelor de zahar si a puilor, care n-au mai facut nici doua parale in ziua de 16. Au fost date degeaba. A fost votul celor din buzunarele carora s-au luat acesti bani pentru a se da aceste pomeni electorale. Si aici nu ma refer strict la cele date cu ocazia alegerilor prezidentiale de duminica, ci la toate , de-a lungul anilor. Unei asemenea optici, raspunsul constantenilor a fost pe masura. Cam tarziu, as zice. Trebuia mers pe linia asta si la alte alegeri. Dar e mai bine decat niciodata. Una peste alta, ceea ce Domnu' Mazare&CO nu au luat in calcul, e faptul ca cei asistati, au la randul lor copii si nepoti care traiesc de pe azi pe maine cu salaril de mizerie sau in somaj si, pe cale de consecinta, nu-si pot intemeia o familie. Iar la indemnul acestora, probabil ca si o parte din cei de stanga au votat cu dreapta.

Dorin
18 noiembrie 2014
Behehe,Iohannis!

Bin Laden a fost prost .Daca emigra in Romania,putea cumpara pe Base la inceputul carierei lui de lider basanau,acum era in viata si sigur presedintele Romaniei. Romanii voteaza ca mereu,cu curul. Capul ii doare dupa aia,abia atunci realizeaza ca au si asa ceva dar nu stiu sa-l foloseasca.

Gigi
18 noiembrie 2014
Era normal

Pai, cum sa nu intoarca ,,armele,, constantenii. Pana acum au iesit la vot doar pensionarii pe care i-a prostit cu o sticla de ulei. Constanta are cel mai mare pret la gigacalorie si taxe inventate care sunt poveri totusi pentru constanteni. Ani la rand s-a transmis ca nu poate reduce pretul la caldura iar cu cateva zile inainte de alegeri au anuntat o ieftinire de fapt o subventie guvernamentala de 12%. Romanii nu sunt prosti, au spus-o rezultatele. Sunt persoane care nu sunt de acord cu noul presedinte, dar ce ar fi vrut caracatita puterii absolute ?

Fara pui si ulei
18 noiembrie 2014
Dorin

Dorine esti vreun amarit de consilier din primaria lui Mazare ? Am auzit ca va da Mazare diurna de pampersi sa ii purtati la serviciu, ca faceti pe voi ori de cite ori se aude sirena politiei, sau cind intra DNA-ul in primarie

Răspuns la: Behehe,Iohannis!
Adăugat de : Dorin, 18 noiembrie 2014
Bin Laden a fost prost .Daca emigra in Romania,putea cumpara pe Base la inceputul carierei lui de lider basanau,acum era in viata si sigur...
Apollodor
18 noiembrie 2014
primul vot dupa multi ani de lipsa

Constantenii NU au intors armele impotriva nimanui.Doar ca pana acum nu au fost mobilizati sa iasa la vot.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Demisii la vârful PSD Constanța
Pagina a fost generata in 0.9802 secunde