Klaus Iohannis: "Voi fi un președinte liber!"

200
4
Klaus Iohannis:

Articole de la același autor

Klaus Iohannis a susținut, ieri, o conferință de presă, în cadrul căreia le-a mulțumit românilor care l-au votat și a spus că va fi un președinte liber, care va reprezenta cetățenii. El a făcut mai multe declarații și a solicitat atât ca cei care se fac vinovați de situația votului din diaspora să plătească, precum și convo-carea Parlamentului.

"Mulțumesc tuturor celor care au ieșit la vot, o prezență fenomenală, peste 64%, este cea mai plăcută surpriză din aceste alegeri. Campania a trecut, acum trebuie să ne apucăm de treabă. Eu sunt dispus să mă apuc foarte serios și foarte hotărât de treabă. Românii au dat semnalul schimbării profunde în România. Acest semnal este extrem de puternic, atât pentru mine, cât și pentru clasa politică. Solicit Parlamentului să pice Legea Amnistiei și grațierii. Rog partidele politice să înceapă urgent discuțiile pe legea votului electronic și a votului prin corespondență. Nu vreau să se mai întâmple vreodată ce s-a întâmplat la votul în diaspora.

Este inadmisibil. Exprim încă o dată respectul pentru românii din diaspora, care au avut nevoie de multe ore să voteze, care au înțeles importanța votului lor", a declarat Klaus Iohannis.

Totodată, el a făcut apel și la președintele Traian Băsescu, pentru ca acesta să cheme în țară toți diplomații care nu au fost capabili să gestioneze situația votului în străinătate.

"Îl rog pe președintele încă în funcție să analizeze situația votului în diaspora și să recheme de pe post toți diplomații care nu au gestionat corespunzător situația din secțiile de vot. Nu pot să accept să existe situații unde concetățeni de-ai mei să fie tratați cu gaze lacrimogene fiindcă vor să voteze. Un gând bun pentru partenerii noștri externi. Voi continua parteneriatele care sunt pilonii politicii externe ale României: parteneriatul strategic cu SUA, rolul și locul nostru în NATO și UE. Voi dovedi că România este un partener serios, credibil și de cursă lungă. Invit Guvernul să poftească în Parlament cu bugetul pentru 2015, cu cât mai repede cu atât mai bine. Dragi români, voi fi președintele românilor. Voi fi un președinte liber, vă voi reprezenta pe voi", a încheiat Klaus Iohannis. 

Comentează știrea

ZIZI
18 noiembrie 2014
CAND SI DACA VEI FI

NICI NU AI AJUNS PRESEDINTE CU ACTE IN REGLUA ADICA INVESTIT SI DEJA URLI SI AMENINTI SI DAI DIRECTIVE.DAR CAND DACA VEI FI PRESEDINTE NE VINZI, NE TRANSFORMI IN LAND AL GERMANIEI.AI UN FATAU DE CALAU..................TRECI LA RELIGIE ORTODOXA ADICA LASI PROETESTANTII CA DOAR NOI SUNTEM TARA CRESTIN ORTODOXA

Silviu
18 noiembrie 2014
Nimic nou

Nu trebuie sa va faceti griji,acest personaj va continua exact ce au dorit mereu admiratorii sistemului consolidat de Basescu. Prin urmare,nimic nou sub soare,decat ca numele fiintei de pe tron va fi altul. Iar pentru diaspora,intr-adevar ar trebui sa se discute ca pe viitor sa fie sectii de votare cam cat pentru niste minoritati nationale de la ei,pentru ca exodul va continua.Cu regimurile toate falimentare,Romania devine din ce in ce mai nelocuibila de romani.Taxe exista,dar locuri de munca sa-ti poti plati faptul ca esti nascut aici,nu. Vor pleca multi,ca evreii din Egipt in timpurile biblice,Romania va fi depopulata.

vaporeanu
19 noiembrie 2014
locuri de munca

Cele mai sigure locuri de munca ! Oferta extrem de serioasa ! Asiguram din start contract legal ! Deja s-au facut primele plati !Multi oameni s-au convins,e randul dumneavoastra acum ! NU este MLM ! Nu este joc piramidal ! Castigurile sunt garantate ! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 dolari lunar,cu o munca usoara de 3 ore pe zi. Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul « Info » la adresa de email :[email protected]

Hannis si Jo
19 noiembrie 2014
Liber !

Vei fi liber la pastele cailor...avand in spate toata shleahta inca a acualului bishnitzar de TroCoceni ! Om trai si vom vedea...cat de " liber " esti...Apropo: pe ce Biblie,vei jura ????!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7861 secunde