3 trucuri pentru a-l cuceri la prima intalnire

192
3 trucuri pentru a-l cuceri la prima intalnire - trucuri-1417685485.jpg
Cred ca ai realizat si tu ca indiferent de varsta pe care o ai si de experienta in ale relatiilor si dating-ului, cand te indragostesti redevii de fiecare data aceeasi fetita speriata de bombe careia ii tremura picioarele numai cand il aude pe El la telefon, daramite cind mai are putin pana la prima intalnire.

Inceteaza cu intrebarile fara raspuns si cu scenariile nerealiste

Intrebarile curg fara incetare:"Oare ne potrivim cu adevarat?", "Simte la fel ca mine?" sau mai practica: "Eu cu ce ma imbracccc?".

OK, calmeaza-te, ca sa nu ajungi la intalnire super-agitata si sa spui cine stie ce chestie negandita, care ti-ar putea sabota sansele la o relatie cu respectivul. Deci, respiraaaaaa adanc si citeste mai departe. (P.S.: Un ceai cu musetel si o baie calda te-ar mai calma, sa stii.)

Abia dupa prima intalnire iti vei face o idee despre tip si vei putea emite opinii si intrebari.

Pana atunci, mai bine iti impui sa te bucuri de experienta fara sa-ti creezi nici un fel de sperante. In al doilea rand, aceste intrebari nasc scenarii in mintea ta, unele la fel de nerealiste precum sunt si intrebarile de care vorbeam mai devreme.

La randul lor, scenariile creeaza asteptari foarte mari: zugravesc un barbat aproape perfect (ma iarta, dar specia "tipul perfect" nu exista in salbaticia orasului), o relatie perfecta, o nunta, un copil…

Ai prins ideea, sterge toate scenariile de film hollywoodian din minte si urmeaza-mi sfatuul: lasa-te suprinsa de viata.(sursa:www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Noiembrie 2014
Stire din Life and Style : Obiceiurile cuplurilor fericite
Joi, 20 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Din Parlament...direct în arest
Pagina a fost generata in 1.0939 secunde