Ludovic Orban: Astăzi pornim o bătălie împotriva a 28 de baroni roșii

212
Ludovic Orban: Astăzi pornim o bătălie împotriva a 28 de baroni roșii - 1-1598633481.jpg
PNL București a dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale cu un eveniment care a avut loc în centrul Capitalei și în cadrul căruia candidații formațiunii au promis că "vor scăpa" Bucureștiul de actuala administrație și vor oferi locuitorilor o capitală europeană, potrivit Agerpres.ro.


La eveniment a fost prezent liderul PNL, premierul Ludovic Orban, care a subliniat că PNL urmează "o bătălie cu 28 de baroni roșii", de primari PSD care "și-au bătut joc de oameni și i-au ținut în sărăcie" și i-a îndemnat pe români să nu-i mai voteze pe aceștia, în favoarea unor oameni moderni, cinstiți, care să ofere o altă perspectivă decât cea a ajutorului social.


"Alături de președintele Klaus Iohannis am câștigat alegerile prezidențiale cu un scor zdrobitor - peste 65% din voturile românilor. Astăzi pornim la cea mai grea bătălie electorală dintre cele patru bătălii electorale, în care ne-am stabilit ca obiectiv să alungăm sărăcia, minciuna, hoția din toate localitățile conduse de PSD. Este cea mai grea bătălie, pentru că de data asta ne confruntăm cu o armată de reprezentați politici nărăviți în rele, de oameni care s-au înșurubat în funcții administrative, înfeudând localități ținute în sărăcie și servitute. 


Bătălia noastră, în următoarele 30 de zile, este o bătălie împotriva a 28 de baroni roșii, care conduc județele respective de două, trei, patru și chiar cinci mandate. Este o luptă împotriva lui Oprișan, împotriva lui Buzatu, a lui Arsene, o luptă împotriva a 28 din 41 de președinți de consilii județene, care conduc județele ca pe vremea lui Ceaușescu și care au ținut județele pe care le-au condus în sărăcie și subdezvoltare", a declarat premierul.


El a adăugat că, de asemenea, "bătălia este împotriva a peste 1.600 de primari, de satrapi locali, care au rămas primari mai multe mandate ținând populația sub amenințare, în stare de dependență, în stare de sărăcie, care nu au făcut aproape nimic pentru a dezvolta comunitățile locale pe care le-au condus și care și-au asigurat un mandat profitând de lipsa alegerilor în două tururi și pentru că și-au construit o armată care ține populația în teroare".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5747 secunde