Ludovic Orban la dezbaterea pe tema achizițiilor: "Hoțul, adică PSD, strigă hoții"

146
Ludovic Orban la dezbaterea pe tema achizițiilor:
Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, la ''Ora prim-ministrului'' din plenul Camerei Deputaților, la dezbaterea pe tema achizițiilor, că "hoțul, adică PSD, strigă hoții", menționând că ''orice încercare de a arunca cu noroi în direcția sa, prin ventilator, este sortită eșecului''.


"Recunosc că nu mă așteptam din partea PSD să deschidă un astfel de subiect. Din ianuarie 2017 PSD a declanșat o adevărată luptă contra instituțiilor din domeniul Justiției, împotriva DNA, împotriva tuturor instituțiilor care erau implicate în sancționarea faptelor de corupție, măcelărirea legislației în domeniul Justiției, măcelărirea Codului penal și Codului de procedură penală, atacarea la Curtea Constituțională și blocarea în conflicte de natură constituțională care au scăpat din pușcărie oameni cu hotărâri judecătorești definitive despre care s-a dovedit că au săvârșit fapte de corupție. Timp de 3 ani de zile, PNL a luptat pentru apărarea dreptului Justiției de a ancheta faptele de corupție, a apărat cetățeanul de agresiunea pe care a dus-o majoritatea PSD împotriva Justiției, a independenței Justiției", a afirmat Orban.


El s-a referit la schimbările managerilor de unități medicale, menționând că la spitalul de la Focșani managerul a fugit de la muncă și a trebuit înlocuit pentru că era în incapacitatea de a trata pacienții. De asemenea, premierul a susținut că la Deva a fost înlocuit managerul după pierderea completă a controlului spitalului, la fel și la spitalul de la Suceava.


"Îmi pare mie că ne aflăm într-o situație că hoțul, adică PSD, strigă hoții, despre niște oameni care sunt deasupra oricărei bănuieli și pentru care integritate, cinstea, corectitudinea reprezintă reguli de exercitare a mandatului. Aveți posibilitatea, ați inițiat Comisia parlamentară de anchetă privind achizițiile. Nu știu de ce nu ați dus la capăt acest demers. Să introduceți toate achizițiile derulate și faceți o anchetă serioasă. Activitatea mea de 30 de ani este o activitate în lumină publică și este o activitate în care nu am luat niciodată niciun capăt de ață, care nu mi s-a cuvenit în funcțiile publice pe care le-am deținut, o activitate în care corectitudinea, cinstea și dedicarea în slujba interesului public a fost lege și orice încercare de a arunca cu noroi în direcția mea prin ventilator este sortită eșecului, pentru că stă dovadă toată activitatea mea pe care am derulat-o în ultimii 30 de ani", a mai spus Orban.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7969 secunde