Ludovic Orban le cere primarilor de orașe să susțină acțiunile guvernului pentru combaterea bolii COVID-19

126
Ludovic Orban le cere primarilor de orașe să susțină acțiunile guvernului pentru combaterea bolii COVID-19 - orban-1595866640.jpg
Premierul Ludovic Orban le-a cerut, luni, reprezentanților autorităților locale să susțină acțiunile Guvernului pentru combaterea riscului de răspândire a noului coronavirus.


Mesajul premierului Orban a fost transmis la o videoconferință cu membrii Adunării Generale a Asociației Orașelor din România.


"Eu am doar un mesaj simplu: să fiți alături de noi în acțiunea de combatere a riscului de răspândire a virusului. E foarte importantă atitudinea primarilor, măsura în care primarii dau mesaje publice în comunitate și, de asemenea, nu uitați măsura în care actele administrative sunt de natură a reduce riscul epidemiologic. Vă dau un singur exemplu: primăriile emit autorizațiile de funcționare pentru foarte multe tipuri de activități, noi putem suspenda doar parțial anumite tipuri de activități, în timp ce suspendarea autorizațiilor este atributul exclusiv al primăriei și vă cer concursul în efortul pe care-l avem pentru a limita răspândirea virusului", a declarat Ludovic Orban.


Sursa: Digi24


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8614 secunde