Ludovic Orban: "PNL trebuie să reușească în toate alegerile care vor urma"

220
Ludovic Orban:

Articole recomandate

Președintele PNL, premierul Ludovic Orban, le-a transmis, ieri, liberalilor că urmează o perioadă tulbure, însă a subliniat că nu se lasă judecat de actuala majoritate din Parlament și că dorește câștigarea alegerilor viitoare.


"Intrăm într-o perioadă tulbure. Haideți să fim cinstiți, cu 21% în Parlamentul României și cu o susținere eterogenă care este asigurată de mai multe grupuri politice cărora celor mai mulți le mulțumesc pentru sprijinul pe care ni l-au dat, dar în multe situații gândesc altfel ca noi, sunt încă prizonierii unor alte concepte de dezvoltare a României. Cu 22% este foarte greu să guvernezi România", a spus Orban, la Consiliul Național al PNL, citat de Agerpres.


El a amintit de guvernarea liberală din 1876 - 1888 sub Ion I.C. Brătianu și le-a transmis liberalilor că trebuie să câștige viitoarele alegeri.


"Nu știu ce se va întâmpla în Parlament, dar vă spun clar: nu mă las judecat de actuala majoritate din Parlament care nu are nicio legătură cu interesele României. PNL trebuie să reușească în toate alegerile care vor urma indiferent că sunt alegeri într-un tur, în două tururi, alegeri directe, indirecte, că vor fi parlamentare la termen sau anticipate - să câștigăm alegerile", a mai transmis de la tribună, Ludovic Orban. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5305 secunde