Ludovic Orban: "Prefer ca USR și PLUS să-l susțină la alegerile prezidențiale pe Klaus Iohannis"

285
Ludovic Orban:

Articole de la același autor

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, referitor la USR-PLUS, că oricine se implică împotriva actualei coaliții de guvernare este un posibil partener, cu care liberalii nu se bat, deoarece adversarul este PSD-ALDE. 


"Adversarul PNL este actuala coaliție de guvernare, iar bătălia noastră este pentru a înceta cât mai repede posibil această guvernare toxică, nocivă pentru România. Orice posibil partener care se implică alături de noi în bătălia cu actuala coaliție de guvernare și poate avea contribuții în atingerea obiectivului de a pune punct acestei guvernări e un posibil partener cu care nu ne batem, pentru că adversarul este PSD-ALDE", a spus Ludovic Orban, la Digi24. 


Liderul PNL a arătat că ar prefera ca USR și PLUS să-l susțină la alegerile prezidențiale pe președintele Klaus Iohannis.

"Sigur că am prefera în privința alegerilor prezidențiale de anul acesta să meargă pe mâna președintelui Iohannis, pentru că este clar pentru orice om care știe să citească sondaje și care cunoaște viața politică din România că președintele Iohannis are clar, de departe, cea mai mare șansă de a câștiga alegerile prezidențiale. Apariția unui alt candidat, să spun, pe dreapta nu va face altceva decât să amâne pentru un eventual tur doi și într-un fel să creeze probleme suplimentare. Președintele Iohannis astăzi este clar liderul român cu cea mai mare credibilitate și în România, dar mai ales la nivel european și pe plan internațional. Președintele Iohannis este cel care întotdeauna a fost ultima redută în bătălia cu PSD-ul și care a reușit, sigur, în parteneriat și cu noi și cu opoziția, să blocheze foarte multe inițiative nocive pentru economia și societatea românească. Deci, cred că susținerea președintelui Iohannis este normală, firească și ea ar trebui făcută și de alți actori politici din opoziție", a afirmat Ludovic Orban. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4857 secunde