Ludovic Orban: PSD este pe un trend descendent

228
3
Ludovic Orban:  PSD este pe un trend descendent - ludovicorban-1517405421.jpg
Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, că în rândul electoratului s-a produs o mutație "masivă" și că PSD se află pe un trend descendent, generat de Ordonanțele 13 și 79, dar și de căderea guvernelor Grindeanu și Tudose.

"Teoretic, este posibil să faci anticipate. După părerea mea, s-a produs o mutație masivă în electoratul românesc, o mutație care nu este încă surprinsă de cercetările sociologice. Chiar dacă pare că mai există un grup de sprijin pentru PSD, acest grup este în cadrul unui număr de electori mai mic care-și pronunță intenția de vot", a spus liderul PNL, Ludovic Orban.

În opinia sa, învestirea noului guvern se constituie într-o nouă "treaptă de coborâre" pentru social-democrați.

"PSD a fost pe trend descendent și a avut două trepte de coborâre: Ordonanța 13 și căderea Guvernului Grindeanu. Părerea mea e că mai are o treaptă de coborâre după Ordonanța 79 și haosul fiscal provocat și după căderea Guvernului Tudose și, mai ales, învestirea Guvernului Dăncilă. Există o exasperare, o stare de revoltă, de nemulțumire profundă, oamenii au ajuns cu cuțitul la os", a adăugat președintele PNL.

Ludovic Orban a mai spus că PNL este cotat în sondaje la o cotă de 27-30%, iar cota sa de încredere în rândurile electoratului este de circa 31-32%. 

Comentează știrea

rex
1 februarie 2018
Lichea spurcata!

Licheaua imbecila din turma nazistului are certitudineza ca idiotii si dobitocii care voteaza aceasta turma s-au inmultit!

Marius
1 februarie 2018
PNL votat degeaba

Astia ai lui Orban,in afara de a face concurenta mass mediei in avaluarile unor partied,ce mataranga mea fac? Nu ar trebui sa aiba si ei niste oameni cu cap pe bune,niste cineva care sa compuna variante mai bune pentru tara asta,pentru prostii de votanti? Sa crriticam,sa ne vaietam putem si fara sa avem pe unii care sa aiba salarii sa ne reprezinte vaietele prin vot. Ce dracu' votam niste competitori ai ziaristilor si nu niste unii care sa munceasca pentru noi,asa cum promis,ai dracului sa fie ei ?!!!!!!

Gigi
1 februarie 2018
Noaptea mintii!

Nea Melu se uita crucis la amicii de tobogan , in timp ce are ditamai sfecla infipta in cur ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.257 secunde