Ludovic Orban: "Susțin refacerea coaliției cu USR. Am discutat cu parlamentarii care au plecat din grupul PNL și decizia noastră e clară"

153
Ludovic Orban:

Articole de la același autor

Fostul președinte al PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, că parlamentarii care au plecat din grupul PNL vor vota un guvern PNL-USR-UDMR. Acesta a precizat că a avut o discuție cu cei 14 parlamentari care i s-au alăturat demersului de a părăsi grupul partidului și au decis să susțină refacerea coaliției.

„Singura soluție normală, decentă, este refacerea coaliției de centru dreapta. Dezmint informațiile care încearcă să acrediteze ca scuză pentru Partidul Național Liberal de a face guvern cu PSD, faptul că nu se mai poate face coaliția din cauza parlametarilor care s-au dezafiliat din PNL. Am purtat aseară o discuție cu ei, decizia noastră e foarte clară: nu vom vota un guvern PNL-PSD”, a declarat Ludovic Orban.

Acesta spune că vrea să participe la reconstrucția coaliției de centru dreapta.

„Noi dorim să participăm la reconstrucția coaliției de centru dreapta. Am și spus că exista trei condiții pentru revenirea mea în grupul PNL și rămânerea în partid, iar una dintre ele era refacerea coaliției de centru dreapta. Lucrurile sunt simple, nu vom sprijini decât un guvern de centru dreapta care să aibă la bază programul nostru electoral”, a mai spus fostul președintel al liberalilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7199 secunde