Ludovic Orban va candida pentru șefia PNL

2599
Actualul prim-vicepreședinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a anunțat, ieri, că va candida pentru șefia partidului, competiția urmând să aibă loc săptămâna aceasta, în cadrul Congresului Extraordinar.
El a precizat că nu are "nici o listă", din echipa sa făcând parte cei aproape 200.000 de membrii ai partidului.
Ludovic Orban a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că PNL are nevoie de mai multă vigoare, concretețe și reacții rapide la orice eveniment care se întâmplă în România.
Liderul liberal și-a propus câteva obiective precise legate de alegerile locale din 2012: câștigarea Primăriei Capitalei, câștigarea a minimum 1.000 de primării liberale, câștigarea de către liberali a președinției în minimum 12 consilii județene din țară și obținerea, prin negocieri, a minimum 20 de funcții de vicepreședinte în consiliile județene.
Până acum, și-au mai anunțat candidatura pentru conducerea formațiunii centrale Crin Antonescu și Viorel Cataramă.
Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Iași, că l-a încurajat pe prim-vicepreședintele liberal Ludovic Orban să candideze la șefia partidului. Antonescu a mai afirmat, într-o conferință de presă, că în relația dintre el și Ludovic Orban nu se poate vorbi de ruptură, singura diferență între cei doi fiind dorința lui Orban de a se renunța la varianta competiției pe echipe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5245 secunde