Ludovic Orban: "Vom discuta individual și cu cei de la Pro România"

300
Ludovic Orban:
Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, vineri, că liberalii sunt în discuții individuale cu 25 de parlamentari independenți și de la PSD, iar pentru că Victor Ponta a anunțat că nu sprijină învestirea noului Cabinet, vor fi demarate discuții individuale și cu parlamentarii de la Pro România pentru a-i convinge să asigure cvorumul de ședință.


"V-am spus că suntem în discuții individuale cu peste 25 de parlamentari (de la PSD și neafiliați politic - n.r.). Sigur că acum, fiind în situația în care Victor Ponta a anunțat că nu sprijină învestirea Cabinetului, evident vom discuta individual și cu parlamentarii de la Pro România, pentru a fi prezenți și pentru a participa la asigurarea cvorumului. Suntem în discuții continue și sunt la fel de încrezător că vor exista mulți parlamentari care să susțină guvernul. Au și fost date declarații din partea unor parlamentari independenți, din partea unor parlamentari, inclusiv PSD, prin care s-a anunțat intenția de a susține învestirea guvernului", a afirmat Orban la sediul central al PNL.


El a menționat că parlamentarii care votează învestirea Guvernului Orban servesc un interes fundamental pentru România, și anume interesul de a avea un guvern care să rezolve "gravele probleme" cu care se confruntă țara.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3957 secunde