Majoritate suficientă în Parlament pentru un ''program economic coerent'' al PSD

296
Majoritate suficientă în Parlament pentru un ''program economic coerent'' al PSD - dd-1587660796.jpg
Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, că PSD a creat o ''majoritate suficientă'' în Parlament pentru a veni cu un ''program economic coerent'', menționând că guvernul liberal nu a venit cu "nimic concret" în așteptarea românilor, potrivit Agerpres.

"Am creat în acest moment o majoritate suficientă să putem veni în Parlament cu un program economic coerent, deoarece noi considerăm că, în acest moment, Guvernul nu a venit cu nimic concret, cu nimic etapizat, cu nimic care să vină în așteptarea românilor. (...) Am început să lucrăm mai mulți președinți de partide, reprezentanți parlamentari. În Parlament votul a fost clar, majoritatea am votat într-un fel, singurul partid care a avut alt punct de vedere a fost PNL. Normal, consider că s-a conturat o majoritate suficientă să trecem prin Parlament anumite legi economice și un plan economic care îi vizează pe români", a afirmat Ciolacu.

El a spus că PSD a așteptat să vadă "un pic de coerență" din partea Guvernului, dar acest lucru nu s-a întâmplat. "Avem o majoritate confortabilă în momentul acesta în Parlament și nu mai suntem dispuși să așteptăm guvernul, care nu vine cu niciun plan economic etapizat", a mai menționat Ciolacu.

Ciolacu a mai afirmat că toți parlamentarii social-democrați își donează jumătate din venituri în acest moment în scopuri caritabile. "Liderii de grup pot justifica fiecare leu și unde s-a dus", a adăugat liderul PSD.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3062 secunde