Majoritatea actualilor europarlamentari PNL, pe listele pentru alegerile din 25 mai

63
Majoritatea actualilor europarlamentari PNL, pe listele pentru alegerile din 25 mai - pregatiriliberali-1394534960.jpg

Articole de la același autor

Norica Nicolai, Adina Vălean, Renate Weber, Eduard Hellvig, Ramona Mănescu, Cristian Bușoi, Claudia Benchescu și Mihai Țurcanu s-ar putea afla pe primele opt locuri pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, care urmează să fie definitivată marți, la ședința BPN al partidului.


În pregătirea discuției de marți din BPN, luni seară a avut loc o ședință cu liderii de filiale liberale, la care au luat parte și Crin Antonescu, Rareș Mănescu, precum și Marian Petrache, coordonator al campaniei PNL pentru europarlamentare.


Surse liberale au declarat pentru Mediafax că liderii de organizații au prezentat, în cadrul a opt regiuni, câte un candidat pentru fiecare regiune, care beneficiază de sprijinul filialelor.


Astfel, ar beneficia în continuare de sprijin politic pentru un nou mandat în Parlamentul European Norica Nicolai, Adina Vălean, Renate Weber, Eduard Hellvig, Ramona Mănescu, Cristian Bușoi, Claudia Benchescu și Mihai Țurcanu.
Conform surselor citate, de pe listă ar putea să lipsească, pe o poziție eligibilă, candidatura lui Ovidiu Silaghi, actual europarlamentar.


PNL și-a fixat ca obiectiv pentru alegerile europarlamentare obținerea a opt mandate, echivalentul unui scor de 25% din opținile electorale.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0097 secunde